Розглянуто Для ГА/КП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Ронський

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
67
Реакції
49
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Владислав Ронський
2. Нікнейм адміністратора: Рішення ЗГС Держ
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Вікторе Репецький!

Звертаюся до Вас з приводу ситуації з моїм зняттям через помилку під час обзвону. Дуже прошу Вас особисто розібратися в цьому питанні, оскільки вважаю, що рішення було винесено несправедливо.

Під час обзвону не були належним чином перевірені канали зв’язку. Хочу наголосити на важливому факті: я не маю жодних дій, зв’язків чи будь-яких посад у тому Discord-сервері, тому фізично не міг контролювати цей процес або будь-яким чином вплинути на нього.

Окрім цього, докази, на які посилалися під час мого зняття, є недійсними або неповними: на фото в скарзі взагалі не видно точної дати та часу, коли воно було зроблене. Вважаю, що приймати настільки важливе рішення на підставі скріншота без підтвердження часу є необ’єктивним.

Наразі я не прошу відновлення на посаду, оскільки після цієї ситуації втратив бажання працювати в цьому напрямку. Проте я наполягаю на справедливому розгляді цієї ситуації та прошу розглянути питання щодо виплати мені грошової компенсації.

Готовий надати додаткові пояснення або описати всі деталі в особистих повідомленнях.

Дякую за Ваш час та неупередженість!

З повагою,

В. Ронський
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Клац
5. Дата порушення: 16.07.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,334
Реакції
820
Бали
253
Вітаю.
Відповідь надана в особистих повідомленнях Telegram.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі