В очікуванні Для ГА, Керівнику проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Лют 2024
Дописи
12
Реакції
21
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Віто Марреро
2. Нікнейм адміністратора: Слідкуючі за НПУ (Маттео Ернандес, Влад Флоренс)
3. Суть скарги: Неправомірні дії та службова недбалість з боку адміністрації

Глава 1. Зняття з посади лідера НПУ

Знімають мене вночі без будь-якого попередження, забираючи всі ролі в Discord та видаляючи з груп («Лідери», «Старший склад», «Група НПУ»). Згодом мені приходить повідомлення від Влада (ТУТ). Мені стало цікаво, чому мене зняли і вказали саме ці причини. Після цього я написав Владу, але у відповідь отримав ігнорування. Написавши Матео, я побачив, що він заблокував мене в Telegram. Далі я звернувся до ГС Держ. Поговоривши з ним, я зрозумів, у чому була проблема. Питання про своє зняття я не піднімаю, тому що й так збирався йти з посади, але вважаю таке рішення несправедливим. Наскільки я зрозумів, мене мали повідомити слідкуючі адміністратори, але вони халатно поставилися до своїх обов'язків та слів ГС Держ.

Глава 2. Халатність лідера

Я так і не почув обґрунтованої відповіді щодо моєї «халатності». Зі слів ГС я зрозумів, що проблема полягала в тому, що я пообіцяв заступнику вивести його на чисту воду як бед-копа. По-перше, я сказав йому: «Давай укладемо парі, що я тебя виведу», і це відбувалося в Discord (відеодоказ/відкат має бути в адміністрації, оскільки мене зняли через одну з цих причин). У грі я цього своєму заступнику не оголошував і РП-процес не порушував. Та й у плані РП, якщо я б хотів це зробити, Генерал НПУ і має бути проти корупції в структурі.

Ще мені повідомили, що мене було знято за нестворення департаментів. Слідкуючий Матео змушував мене створювати підрозділи, які він не встиг зробити з минулим лідером. Коли я подавався на посаду лідера, у мене це не було закладено в програмі, і я хотів зробити все інакше, ніж було до того. Але все-таки я погодився, і було створено один підрозділ — «ВП Д1», керівником якого став Микола Ковач. Інші підрозділи я не міг фізично створити, тому що всі мої заступники перебували в неактиві. Згодом у цей підрозділ заступник так і не набрав людей і попросив він видалити підрозділ, оскільки він хотів патрулювати в Румунії, а підрозділ був у Дніпрі, і він не міг узяти там машину. Я повідомив, що не буду видаляти підрозділ, бо отримаю догану від слідкуючих, на що заступник сказав, що візьме всю провину на себе (розумію, що я теж винен у цій ситуації, і не оскаржую її).

Це все, що я почув щодо свого зняття за халатність, і це мені пояснив ГС Держ. До нього немає взагалі ніяких питань, бо людина справді сумлінно виконує свою роботу і максимально старалася мене зрозуміти й допомогти. Річард спрацював максимально професійно та лояльно. Наразі я не маю доступу до звітів, але ви можете самі переглянути мої звіти, які закриті на максимальний бал, а також побачити, як я підняв актив у фракції (прикріплю деякі визначні фото моєї роботи ТУТ). Також більшість особового складу почала захищати мене і висловлювати слова підтримки (про це в іншій главі). Їм подобалася моя робота як лідера, тому що в грі я не проявляв жодної халатності.

Глава 3. Неадекватність лідера

Ще одна з причин мого зняття. Хочу отримати обґрунтовану відповідь: де саме було проявлено неадекватність з мого боку — в грі як лідера чи в Discord? Щодо цього немає жодних доказів. Мені пред'явили це за те, що я в групі «Старшого складу» (яка є НЕОФІЦІЙНОЮ ГРУПОЮ) висловився з приводу того, що мене підставили з рейдом картелю, і попросив сьогодні мене не чіпати. Всі докази є в адміністрації або в групі, якщо вони не повидаляли повідомлення (я не можу їх надати, бо мене видалили з групи ще до мого офіційного зняття). Я не виправдовую свої дії: якщо цього достатньо для зняття — я це прийму, адже саме зняття я не оскаржую.

Проте доповню слова до Глави 2: я в цей день був у басейні (можу надати докази) і спеціально покинув усі справи, щоб допомогти СБУ та привезти свій склад на рейд (переписка з лідером СБУ також є ТУТ). І це у нас тепер вважається халатністю?

Глава 4. Скарга на роботу слідкуючих

Слідкуючі упереджено поставилися до мене. Поясню ситуацію. Одна з них — це коли я заступився за заступника через те, що він прийняв людину з NonRP нікнеймом (я його не виправдовую, бо це справді порушення). Але коли я почав пояснювати слідкуючим правила щодо РП-ніків, вони відповіли, що знають краще, бо вони адміни. Проте у Влада Флоренса вже є NonRP нік, оскільки «Влад» — це скорочена форма від повного імені Владислав, що є порушенням. Також попередній лідер мав нікнейм Витто Скалето, що теж є порушенням, адже в українській мові немає такого імені та подвійного «т» (проти Віто нічого не маю, він дуже класна і приємна людина, завдяки якій почався мій шлях в НПУ, і я йому дуже вдячний). Після цього слідкуючі запитали, який приклад я подаю старшому складу. Я відповів, що вчу їх розрізняти NonRP нікнейми, і після цього жодної відповіді не отримав.

Проведення обзвонів. Коли я хотів провести обзвон на старший склад, у слідкуючих ніколи не було часу (я також чув про це від попередніх лідерів МВС, що обзвон не проводили 3 тижні). Коли вони все-таки знайшли час і призначили зустріч (13.05.2026 на ПП), вони просто не з'явилися на обзвон і нікого не попередили. (І тут знову дякую ГС Держ, бо він допоміг мені провести цей обзвон і є свідком ситуації). Слідкуючі так і не обґрунтували, чому вони не з'явилися і не попередили людей про те, що обзвон не відбудеться або переноситься (ТУТ). Також знайомі Матео розповіли, що коли він казав нам, ніби зайнятий, їм він зізнавався, що йому просто ліньки.

Примус до створення департаментів я вже описав у попередній главі.

Розгляд скарг. В один і той самий час прилітає скарга на співробітника НПУ та ЗСУ. Слідкуючі ЗСУ (Михайло — дуже класна, справедлива людина, яка справді виконує свої обов'язки) відповідають на скаргу в той самий день. Натомість слідкуючі НПУ можуть ігнорувати скарги до 3 дні (Докази: ЗСУ НПУ).

Після того як мене без попередження і до офіційного зняття видалили з групи НПУ, особовий склад почав заступатися за мене і не хотів, щоб я йшов. Через це одну особу видалили з групи (ТУТ), а після цього просто так звільнили з НПУ за «втратою довіри» (ТУТ). Особовий склад не хотів, щоб я залишав посаду, і цьому є докази в групі, а також слова підтримки в моїх особистих повідомленнях (які я також можу надати). Ба більше, мені навіть офіційно не повідомили причину зняття.

Глава 5. Скарги на лідера

Я почув, що на мене нібито були скарги від інших людей, але на форумі не було подано жодної скарги, і особовий склад на мене точно не скаржився. ГС Держ просто сказав мені, що на мене скаржилися люди, але він вчинив максимально професійно і залишив особу анонімною.

Проте один зі співробітників СБУ розповів мені, що перед моїм зняттям, приблизно о 24:00, у Discord перекидали мого заступника Миколу Ковача (це було десь о 23:00). Оскільки інших скарг на мене ніде не було, адміністрація прислухалася до його упередженої думки. У нас із ним був конфлікт, і він хотів зайняти моє місце (він уже подав заявку на лідера). Він просто образився на те, що я не планував передавати лідерський пост йому, оскільки вважаю його некомпетентним для цієї посади.

Глава 6. Прощання та покарання лідера

Також я вважаю, що зараз у слідкуючого Матео є упереджене ставлення до мене. Нещодавно проходив захід «Підкати», де адміністрація оголосила, що ніхто не нестиме покарання за жарти. Проте я отримав попередження від модерації Discord (якою є Матео) за емодзі (ТУТ).

Після того як мене видалили з групи НПУ без попередження, я дуже хотів попрощатися з особовим складом і зробив це в Discord (ТЕКСТ). Багато людей відреагували на цей пост. Сьогодні я попросив знайомого перевірити його, і виявилося, що пост видалили (ТУТ). На додачу я отримав бан у Discord (ТУТ). Думаю, це зробив саме Матео (оскільки він є модератором Discord), бо більше ніде я нічого не писав і жодних правил не порушував.

Також я мав можливість зайти в Discord до Матео і поставити кілька запитань. Він перебував у каналі «Питання для тех. підтримки». Я запитав, чи можу я поставити запитання щодо свого зняття, на що отримав відповідь: «Чекайте в питаннях до адміністрації». Коли я запитав, чи зайде він туди, він відповів: «Не знаю». Але все-таки поговоривши з ним, я запитав, навіщо мене заблокували в Telegram. На це я отримав відповідь: «Мені вирішувати, що мені робити в моєму Telegram». (Тому й виникає питання: чому я не можу робити те, що хочу, у неофіційній групі?). Також я запитав про причини зняття, на що отримав відповідь: «ГС Держ вас повідомив, і я не збираюся робити цього ще раз».

Глава 7. Висновок

Повернення на посаду я не вимагаю, оскільки й сам збирався залишати цей пост. Проте я вважаю своє зняття неправомірним і хотів би отримати справедливу компенсацію. Якщо керівництво, яке розглядатиме цю скаргу, все ж вирішить, що зняття відбулося в межах правил, я прийму цей вердикт.

Варто додати, що ГС Держ неохоче йшов на моє зняття (як мені повідомили анонімні джерела, і я можу надати непрямі докази цього), адже він бачив мою реальну роботу та особисто перевіряв мої звіти. Окрім того, особовий склад був повністю задоволений моєю роботою як на посаді Генерала, так і загалом у структурі НПУ і на Полковнику ЗСУ.

До всіх згаданих вище людей, окрім слідкуючих адміністраторів, я не маю жодних претензій і вважаю їх чудовими фахівцями.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Всі докази я надав у повідомленні та виділив їх червоним кольором (ТУТ, ТЕКСТ, ЗСУ, НПУ). Також я не маю можливості надати абсолютно всі скріншоти, оскільки мене заблокували та видалили з груп, а на форумі тепер відсутній доступ до відповідних тем.
5. Дата порушення: 30.05.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі