Розглянуто Для ГА Керівницва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мірон Барс

Козак
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
10
Реакції
7
Бали
58
1. Ваш нікнейм:Мірон Барс
2. Нікнейм адміністратора:Адам Квенті
3. Суть скарги:я зайшов запитати чому гравця не забанили,та чому йому видали таке покарання,тіп просто по плакав в войсі,а данний адміністратор повірив йому на слово,і видав мінімальне покарання,якщо я скачаю чіти або макроси то я зайду по плачу і мене розбанять або знизять строк покарання?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
тайм коди
01:27 задаю питання чому передумали в покаранні
03:03 питаю забанять чи ні
03:08 коли в гру зайду забаню,коли він може передати це комусь іншому,у гавця перевага над іншими
04:43 постає питання за дні блокування
05:14 сам каже що він поклявся що більше так не буде,ми повинні всім вірити?
06:55 да,буду вірити на слово
5. Дата порушення:21.08.26

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,285
Реакції
501
Бали
409
1. Щодо наданого гравцю шансу

Дійсно, під час спілкування у голосовому чаті гравець пообіцяв мені, що видалить даний бот / стороннє програмне забезпечення та більше не буде його використовувати. Враховуючи його обіцянку та бажання виправити ситуацію, мною було прийнято рішення надати гравцю шанс виправити порушення, замість застосування максимально суворого покарання одразу.

Я не був зобов'язаний надавати цей шанс, однак пішов назустріч гравцю.

2. Щодо терміну блокування

На мою думку, наявні у скарзі обставини не свідчать про необхідність застосування блокування строком 5 днів.

Вважаю, що 3 дні блокування є достатнім та співмірним покаранням за дане порушення з урахуванням усіх обставин ситуації.

Покарання повинно не лише відповідати факту порушення, а й враховувати характер порушення, обставини його вчинення, поведінку гравця та можливість виправлення ситуації.

3. Щодо використання Binder / Bot

Також хочу звернути увагу, що використання даного Binder / Bot саме по собі є порушенням встановлених правил, оскільки належить до категорії макросів / сторонніх засобів автоматизації.

За відповідне порушення правилами передбачене блокування акаунта строком до 5 днів.

Звертаю увагу саме на формулювання «до 5 днів», оскільки це означає, що 5 днів є максимально можливим строком, а не обов'язковим покаранням у кожному випадку.

4. Щодо права адміністрації відхилятися від нормативів

Окремо нагадую, що відповідно до п. 1.14 Загальних правил:

«Адміністрація може відхилитись від встановлених нормативів та видати менш / більш суворіше покарання.»

Таким чином, адміністрація має право враховувати конкретні обставини справи та визначати відповідний строк покарання в межах своїх повноважень.

У даній ситуації мною було враховано всі обставини, після чого було прийнято рішення про 3 дні блокування.

Також зазначу, що гравці з високим рівнем повинні краще знати правила сервера, а тому до них у разі порушень може застосовуватися більш суворе покарання.

5. Щодо попередження гравця

Також під час спілкування у голосовому чаті я особисто попередив гравця, що у випадку повторного використання або повторного встановлення даного макросу / бота до нього буде застосовано більш суворе покарання.

Тобто гравець був заздалегідь повідомлений про наслідки повторного порушення та мав можливість не допустити повторної ситуації.

6. Підсумок

Враховуючи все вищезазначене, вважаю, що видане покарання у вигляді 3 днів блокування є обґрунтованим, співмірним та таким, що відповідає повноваженням адміністрації.

Рішення було прийняте не безпідставно та не з метою упередженого ставлення до гравця. Навпаки, гравцю було надано можливість виправити ситуацію та уникнути більш суворого покарання.

У разі повторного порушення або невиконання власної обіцянки адміністрація матиме повне право переглянути ситуацію та застосувати більш суворе покарання відповідно до правил.

Очікуєм відповіді від ГА/ КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі