Зачинено Для ГА/Керівництва. Скарга на Рому Семегена.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
312
Реакції
756
Бали
468
1. Ваш нікнейм та ID: Петро Галушко
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
Вітаю!
Хочу подати скаргу на дії адміністратора Рома Семегена та попросити керівництво проєкту розібратися в ситуації, що склалася.
01.09 у м. Вишневе відбувся зліт котеджу. Мені вдалося його спіймати чесним способом. Після цього я показав свій відкат адміністратору, нікнейм якого, на жаль, не пам'ятаю. Адміністратор переглянув відео та повідомив, що все було зроблено коректно та честно, тому я міг спокійно продавати котедж і робити з ним усе, що вважаю за потрібне.
Проте вже наступного дня я отримав бан від адміністратора Рома Семеген за використання читів. При цьому жодних сторонніх програм чи читів я не використовував.
Після цього мене додатково перевіряли керівництво проекту Серго Голд та Олег Галицький на предмет використання забороненого ПЗ/Cheats, за що мене заблокував Рома Семеген. У результаті перевірки мене сьогодні розбанили, що, на мою думку, підтверджує необґрунтованість виданого покарання.
Особливо обурює той факт, що адміністратор Рома Семеген, наскільки мені відомо, навіть не переглянув мій відкат зі зльоту перед тим, як видати мені покарання за чити. Вважаю таке рішення необґрунтованим, оскільки перед застосуванням настільки серйозного покарання адміністрація повинна мати достатні докази порушення.
Також хочу звернути увагу керівництва на загальну ситуацію з роботою даного адміністратора. Наскільки мені відомо, на нього вже надходила значна кількість скарг від гравців. Складається враження, що до гравців, які ловлять майно під час зльотів, часто застосовуються покарання, а саме майно після цього вилучається. Прошу керівництво окремо перевірити цю інформацію та, за можливості, переглянути відповідні покарання й дії адміністратора.
Через подібні ситуації у мене та, як я бачу, в інших гравців зникає бажання проявляти активність на 01 сервері. Вважаю, що адміністрація повинна, перш за все, об'єктивно розглядати ситуації, перевіряти докази та не допускати покарання гравців без достатніх на те підстав.
У зв'язку з вищевикладеним
прошу:
  1. Переглянути мій відкат зі зльоту та перевірити, чи були з мого боку будь-які порушення.
  2. Перевірити дії адміністратора Рома Семегена та обґрунтованість виданого ним покарання.
  3. У разі підтвердження неправомірних або необґрунтованих дій — провести з адміністратором відповідну бесіду та/або застосувати передбачене правилами покарання.
  4. Повернути мені котедж, оскільки я отримав його чесним способом і не використовував жодних сторонніх програм чи заборонених засобів.
  5. За можливості перевірити інші подібні випадки та скарги на даного адміністратора, щоб встановити, чи не має місце систематичне необґрунтоване покарання гравців.
Я не маю на меті конфліктувати з адміністрацією чи безпідставно звинувачувати конкретного адміністратора. Я лише хочу отримати об'єктивний розгляд ситуації на основі доказів. Якщо я дійсно порушив правила — готовий понести відповідальність, однак у цій ситуації жодних читів я не використовував, що також було перевірено іншими адміністраторами.
Прошу поставитися до моєї скарги максимально уважно та надати обґрунтовану відповідь за результатами перевірки.
Дякую за увагу та розгляд скарги.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): вже розблоковано.
5. Дата порушення: 01.09.26

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,180
Реакції
2,087
Бали
643
Вітаю

Вас було заблоковано за підозрою у використанні стороннього програмного забезпечення, оскільки на інших ваших акаунтах на момент перевірки були активні блокування.
Також під час додаткової перевірки було виявлено інформацію, яка дає підстави вважати, що під час ловлі майна вами могли використовуватися допоміжні системи.
З огляду на це, навіть після зняття блокування підстав для повернення котеджу немає.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі