Розглянуто Для ГА // К. Kovalenko // Ні за що видав покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джон Уікк

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
121
Реакції
75
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: К. Kovalenko
  2. Особистий нікнейм: Джон Уікк
  3. Суть скарги: Зайшов у гру і одразу відлетів у деморган, хоча нічого не порушував. Причина - Порушення правил UG 6.13 [Скарга на держ орг] // by K. Kovalenko. Не розумію до чого тут взагалі скарга на держ, якщо я в неоф організації. Перевірив форум, скарг на мене немає і я нічого не порушував. І взагалі, мені це вже набридло - предвзяте відношення з боку Адміністрації. Останнім часом дуже часто спостерігаю, як деякі ображені люди які пішли в адмінку, просто слідкують за мною, щоб постійно видавати якісь покарання. І отримую такі покарання, наче я хтозна що зробив. За звичайну образу гравця, замість муту отримую бан на 3 дні, ну просто нема слів. Я являюся одним із топ донатерів цього проєкту і задонатив сюди під пів мільйона гривень. І до мене таке відношення з боку адміністрації, це просто абсурд. Чесно кажучи бажання грати відпадає повністю, не те що донатити. Саме завдяки таким гравцям як я і розвивається цей проєкт, майте хоча б якусь повагу, тим більше як до військового, який боронить країну і захищає всії вас уже четвертий рік. Це просто абсурд, в жодному з проєктів не бачив такого жахливого відношення. Шановний ГА, розберіться з даною ситуацією і вимагаю зняти з посади не компетентного Адміністратора який видав мені покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 30.07.2025

Вкладення

• Знімок екрана (81).png
    Знімок екрана (81).png
    1.7 Mб · Перегляди: 58

Джон Уікк

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
121
Реакції
75
Бали
31
Знайшов скаргу, в якій я порушив правила. Довелося кожну скаргу передивлятися, кожне відео, і шукати себе.

У такому разі хочу сказати наступне! Як ця Кейт Коваленко може розглядати дану скаргу і видавати мені покарання, якщо ця скарга подана від третього лиця?! Вибачаюся, але ця не компетентна пані не знає правил, нехай спочатку вивче їх а потім ставте її на посаду Адміністратора.

Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3го лиця в яких є грубі порушення правил серверу - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціонлальної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проекту);

Прикріплюю посилання на скаргу - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/….311265/

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
721
Реакції
419
Бали
123
Вітаю шановний гравець!

Вас було покарано згідно поданої скарги!

Між працівниками НПУ та автором скарги відбувався РП процес, але Ви вже не в перше в нього втручаєтесь, що можна побачити по аналогічній ситуації. Перед Вами були озброєні працівники НПУ, Ви на них почали стріляти з автомату, за що отримали покарання у вигляді jail за PG.

Дякую, що Ви зауважили на тому, що Ви - один із топ-гравців та донатерів, тому саме Ви повинні нести позитивні враження від гри, адже працівники НПУ, що видно по їхнім ID - новенькі, але Ви відбиваєте в них бажання грати, бо виражаюсь жаргонно "тулите їх по КД". Таким чином на нашому сервері не буде нових гравців.

Зачинено від флуду!
Очікуємо вердикту від Головної Адміністрації!

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,100
Реакції
878
Бали
253
Вітаю.
Переглянувши скаргу я не побачив критичних порушень з вашої сторони.
Саме тому Ми приносимо вибачення за даного Адміністратора.
Проведем розмову з Адмін составом.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі