Відмовлено Для ГА Ліна Лайт мут, після чого звільнили з фракції.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Карпо Кайдаш
2. Нікнейм адміністратора: Ліна Лайт
3. Суть скарги: Адміністратор Ліна Лайт, видала мут за фразу "будеш спати вона тебе чпокен чпокен" Шановна Ліночка, якщо ви маєте особисті сексуальні розлади, це особисто ваші проблеми, і до гри не мають ніяких відношень. якщо ви маєте докази того що я писав це саме тобі, продемонструй їх, достатньо буде просто скріна де я стою напроти тебе. також я хочу розібратись по факту звільнення, в правилах, що стверджує адміністратор, які я порушив не вказано що я маю бути звільнений з фракції. я безмежно щасливий що у Ліни та ЗГА близкі відносини, але попахує блатом. http://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ліна-Лайт-МУТ.383997/#post-1533689
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого UKRAINE GTA заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора."

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): буде з самого низу.
5. Дата порушення: 28.03.2026 13:50
Знімок екрана 2026-03-28 140616.png

Останнє редагування:

Ліна Ейріс

Поважний гравець
BANNED
Реєстрування
13 Лис 2025
Дописи
332
Реакції
202
Бали
103
Вітаю
Я вам надала Мут на 30 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA 4.10
То що ви написали це є порушенням .
Також вас було звільнено з лав ЗСУ втрати довіри та
Неповажне ставлення до слідкуючего.

Покарання було видано вірно як від мене так і від Генерала ЗСУ
Також хочу позначити то що адміністрація не надає гравцям відео докази
це забороненно правилами
.
Очікуємо відповіді ГА або ЗГА.

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Було уважно вивчено ситуацію та наявні докази. Неодноразове неповажне ставлення до адміністрації як в грі, так і в діскорді є підставою для покарань, які вам були видані (по мінімальному терміну). В діях адміністратора порушень не вбачаю. Покарання лишається в силі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі