Відмовлено Для ГА | Моана Рейнер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лілі Вайт

02 | Західна Україна
Реєстрування
1 Січ 2025
Дописи
9
Реакції
56
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Моана Рейнер
2. Особистий нікнейм: Лілі Вайт
3. Суть скарги:
Я подавала оскарження Warn'у ще у середу 30.07.2025 о 16:30. Протягом декількох днів скарга була "на розгляді". Одразу після подання оскарження я звернулась до ЗГА Моани Рейнер з проханням піти у войс, відповідь була негативна. Тоді у п'ятницю була ще одна спроба зв'язатися та я була успішно проігнорована. Уже у суботу о 14:38 я отримала повідомлення від даної заступниці ГА з проханням надати відеодоказ. На що я відповіла, що наразі я перебуваю не вдома та записала голосові повідомлення, де описала повну ситуацію. Мої голосові були також проігноровані, отож коли у мене з'явилась перша і єдина можливість, я все ж таки надіслала відеодоказ о 20:27. Та було вже пізно, оскільки мою скаргу було відхилено. Та тим більше відповіли тільки сьогодні вночі о 0:28.
Так от до чого я веду, я очікувала на розгляд протягом чотирьох днів, а адміністратор не може почекати декілька годин. Я проінформувала її, що краще піти одразу до перегляду відеодоказів у войс, на що отримала негативну відповідь. Я була готова надати всі докази у перші дні подання скарги, переглядала форум декілька разів, щоб щось не прогавити. Натомість, коли в мене не було можливості надати доказів, адміністратор не змогла увійти в моє положення.

Моє оправдання стосовно оскарження Warn'у: "Ми скинули фрагмент, перед цим ми сиділи в хаті протягом години. потім поїхали на вч, мене закафали, учасник мого клану вбив мене і я возродилась в моз д, я змушена була реконекнутись. появилась в хаті і там ми переглядали момент з мого фрапсу. потім сиділи в хаті трішки, розмовляли. і тоді вийшли з хати, там ми побачили підозрілу машину, але на фрапсі видно що вони далеко і скіни не промалювались, тому ми не могли знати шо це сбу."
4. Докази (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 04.08.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Переглянувши ситуацію ще раз, можу сказати наступне:
Із того, що ви написали — "побачили підозрілу машину" — вже можна припустити, що ви приблизно здогадувались, хто це був і з якою метою перебував на місці. Адже транспортний засіб стояв зовсім біля іншого під'їзду, і тільки після того, як особи сіли в нього та почали рух у ваш бік, ви різко покинули авто, в якому перебували, та забігли до квартири. Навіть якщо це не були працівники правоохоронних органів, а, умовно кажучи, бандити, які мали намір провести РП ситуацію викрадення або пограбування — у такому випадку також має місце порушення правил UKRAINE GTA пункт 6.22 або 6.27. Окрім того, на вашому відео відсутній звук, однак видно, що ви перебуваєте у голосовому каналі, ймовірно, з Іллею Вайтом, який був поруч у грі. Це створює підстави вважати, що рішення забігти до квартири могло бути прийняте на основі МГ-інформації. Таким чином, ситуація є спірною, і ми не можемо на 100% стверджувати, що ви не знали, що це були працівники СБУ. Звичайні гравці в цивільних авто навряд чи викликали б у вас настільки різку реакцію.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі