Розглянуто Для ГА | Моана Рейнер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рікардо Ріверс

Шановний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
54
Реакції
38
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Моана Рейнер
  2. Особистий нікнейм: Рікардо Ріверс
  3. Суть скарги: Доброго дня, Моана! Така справа: я вчора о 20:30 зловив гараж у місті Дніпро під номером 103 (відео прикріпив нижче). Після цього гараж 20 хвилин був моїм, але потім його забрали без будь-яких слів і без причин — передали іншому гравцеві (відео теж є). Ймовірно, стався баг або щось подібне, але я в цьому не винен: я купив гараж, і він знаходився на моєму акаунті. Прохання розібратися в цій ситуації та повернути мені гараж, який я чесно зловив і зафіксував на відео.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): №1 мій гараж | №2 мій гараж | №3 Забрали гараж
  5. Дата походження: 14.09.2025

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
303
Реакції
107
Бали
48
Очень круто придумано: словил один, а отдали другому, так как „система такая

Іларіон Іванов

S.M | 02 {$} Західна Україна
Тех. Підтримка
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
356
Реакції
119
Бали
88
Вік
22
Адреса
Полтава

Від себе хочу додати:

Я був свідком ситуації з гаражем №103 у місті Дніпро. Мій друг дійсно зловив його о 20:30, і протягом приблизно 20 хвилин гараж був у його власності. Після цього без жодних пояснень чи повідомлень він перейшов іншому гравцеві.

Вважаю таку ситуацію несправедливою і прошу адміністрацію звернути увагу та дати пояснення.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
303
Реакції
107
Бали
48

Від себе хочу додати:

Я був свідком ситуації з гаражем №103 у місті Дніпро. Мій друг дійсно зловив його о 20:30, і протягом приблизно 20 хвилин гараж був у його власності. Після цього без жодних пояснень чи повідомлень він перейшов іншому гравцеві.

Вважаю таку ситуацію несправедливою і прошу адміністрацію звернути увагу та дати пояснення.
+
Какой-то бред: кто словил быстрее — тот и системнее, и т. д. Кто словил, тот и словил, а не „я раньше него зашёл“

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Перевіривши додаткову інформацію можу ствердити, що гравець Дарк Ультрас [6827980] зловив майно першим. Те, що ви були вказані системно власником гаража - помилка. Коменсація була нарахована.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі