Розглянуто Для ГА|Незрозуміло зловили бізнес

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Максим Тейлор ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
627
Реакції
1,121
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Максим Долар
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:
Під час зльоту СТО сталася підозріла ситуація. Гравець з ніком Альонка Потужна стояла у самому кінці черги. За приблизно одну хвилину до зльоту вона зникла з місця та, як чітко видно на відкаті, тепнулася до гравця Артем Скала, який стояв безпосередньо біля мітки бізнесу.
На відкаті добре видно момент телепортації та подальше захоплення бізнесу. Після цього гравець зайшла в Discord, щоб показати «відкат», однак він тривав лише близько 5 секунд. Коли адміністратор попросив показати повний відкат моменту потрапляння на мітку, гравець відповіла, що такого відкату в неї немає, нібито через поломку програми запису екрану.
При цьому, демонструючи короткий відкат, гравець стверджувала, що зловила бізнес без використання читів, чим, на мою думку, вводила адміністратора в оману.
Прошу:

1. Перевірити дії гравця Альонка Потужна на використання багів або сторонніх програм.
  2. Притягнути її до відповідальності у разі підтвердження порушень.
  3. Зробити перезліт бізнесу, оскільки він був зловлений нечесним шляхом.
Також хочу зазначити, що після захоплення бізнесу я вбив цього гравця. Щиро вибачаюся за свої дії — це було зроблено на емоціях, адже гравці витрачають багато часу (іноді по 1–2 години), чесно стоячи на мітці, а в підсумку бізнес забирає людина, яка, ймовірно, скористалася багом або читами. Мені було дуже прикро через цю ситуацію.

Прошу суворо не карати мене за цей вчинок і, за можливості, обмежитися деморганом замість бану.
Тайм-код-0.18 зникла,0.38 зявилась друга новорічна шапка у гравці Артем Скала.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик//
фото
5. Дата порушення:
30.12.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі