Розглянуто Для ГА / Некомпетентність ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аарон Разумков

Поважний гравець
Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
75
Реакції
130
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Дмитро Скакун

Особистий нікнейм: Миколай Азаров
Суть скарги: Вітаю панове Головна Адміністрація. По-перше прошу розглядати цю скаргу не як спробу злиття даного адміністратора, а як спробу привернути вашу увагу на некомпетентність в питаннях ВРУ та МР Д.

Почнімо з того, що даний адміністратор певно ніц не знає про законодавчі органи, саме тому він і дозволяє випускати закони без голосування парламенту (для прийняття законопроєкту необхідне голосування всіх членів парламенту). Навіть якщо немає депутатів, можна скласти раду з лідерів державних структур щоб хочаб якесь голосування зробити. Далі, оформлення законів, президент думає що закони це журнали в які можна вставляти картинки різні (це не так). Саме по цій частині, питання до того, куди дивиться (якщо взагалі дивиться) пан ГС держ?

Друге, тут я просто хочу повторити те, що сказано у цій скарзі
(тиць), та додати, що "в тупу" брати та вставляти посилання на КПКУ з інших серверів, - це не круто. Потім подивіться на сам кодекс, навіщо було видаляти минулий, якщо він був нормальним? Потім що це за "разукраска", а не кодекс? Тепер до ініціаторів законодавчої ініциативи: "Генеральний прокурор .... та Президент ...." Серйозно? Президент а вже тим більше Ген. Прокурор ніяк не можуть бути ініціаторами КПКУ, оскільки цим займається здебільшого ВРУ. Якщо вже не впевнені в правильності, то не пишіть хочаб!

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Закон 1, Закон 2, Закон 3, Скарга, КПКУ.
Дата походження: 18.10.2024

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
Вітаю, почну з того, що закони які викладаються в форумному форматі можуть мати додатковів зображення які стосуються закону та є додатками до них. Обговорення між ГС Держ. та президентом має мати місце адже вони двоє відповідальні за законодавчу базу. Кожен лідер займає свою позицію щодо подання законів та приймає рішення самостійно, стосовно скликання та голосування буде обговорено з ГС Держ. Що відноситься до КПК, він зараз в стадії розробки та переофорлення, запозичення з інших серверіз з погодженням, може бути. Всі інші поправки які я побачив будуть виправлені. Скаргу яку ви подали, без попереднього обговорення з ГС Держ. або президентом стосовно ваших претензій, писати недоречно. Наступного разу напишіть ГС Держ, в особисті або напряму мені.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі