Розглянуто Для ГА//Не згоден з рішенням адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анджел Квенті

Шановний гравець
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
17
Реакції
44
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора:ГС Держ
  2. Особистий нікнейм: Мейсон Квенті
  3. Суть скарги: Я, Мейсон Квенті, сержант Національної поліції у місті Київ, висловлюю своє незгодження з рішенням адміністрації про втрату довіри до моєї особи. Я бажаю подати апеляцію і побачити докази, які підтверджують причини втрати довіри. Вважаю, що кожен має право на обґрунтоване рішення та можливість відстоювати свою позицію. Я готовий з'ясувати обставини цього рішення та вирішити цю ситуацію.
    На мою думку, я не можу погодитися з покаранням, яке накладається без надання доказів або без достатніх доказів.Як мені слід сприймати ситуацію, коли мені накладають покарання без належних доказів? Після таких дій виникають негативні думки, можливо, навіть підозри про упереджене ставлення або непрофесіоналізм. Тому я звертаюся до адміністрації з проханням надати мені всі необхідні докази, які підтверджують це рішення. Я хочу, щоб моє право на справедливий процес було поважено, і щоб будь-яке покарання було належно обґрунтоване та відповідало закону та внутрішнім правилам

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, недовіру ви отримали не від Головного Слідкуючого за Державними Організаціями , а від лідера фракції НПУ м.Київ. Вона вам була через те, що за вами була замічена неадекватна поведінка.

Щоб відновити довіру, вам потрібно привести до ладу свою поведінку , і в такому випадку ви зможете займати високі посади в фракції НПУ м.Київ. В інших фракціях недовіри в вас немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі