Відмовлено Для ГА. Оскарження/Ростислав Романович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

gllhopeless

Козак
Реєстрування
9 Кві 2024
Дописи
11
Реакції
7
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора: Ростислав Романович
2.Особистий нікнейм: Хоупелес Зунікс
3.Суть скарги:Доброго дня, адміністраціє.

Я хочу звернутись з вибаченнями та проханням переглянути рішення про мій бан на 5 днів за образу проєкту.

Признаю, що емоції взяли верх, і я сказав речі, яких не слід було говорити. Це було необдумано, на емоціях, і я щиро шкодую про свої слова. Я розумію, що повага до проєкту та його команди — це важлива частина спільноти, і обіцяю надалі стримувати емоції та поводитися гідно.

Прошу дати мені шанс довести це. Я щиро ціную ваш сервер і не хочу втрачати можливість бути його частиною.

Дякую за розуміння.

З повагою,
Хоупелес Зунікс.

Доброго дня, адміністраціє.

Я хочу звернутись з вибаченнями та проханням переглянути рішення про мій бан на 5 днів за образу проєкту.

Признаю, що емоції взяли верх, і я сказав речі, яких не слід було говорити. Це було необдумано, на емоціях, і я щиро шкодую про свої слова. Я розумію, що повага до проєкту та його команди — це важлива частина спільноти, і обіцяю надалі стримувати емоції та поводитися гідно.

Прошу дати мені шанс довести це. Я щиро ціную ваш сервер і не хочу втрачати можливість бути його частиною.

Дякую за розуміння.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
З повагою,
Хоупелес Зунікс.
5.Дата походження 08.08.25

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

На жаль оскарження не є можливим, вам і так видали мінімальне покарання на 5 діб блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі