Розглянуто Для ГА // Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едік Смірнов

Центральна Україна | 01
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
38
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: by Ар.Блащина
  2. Особистий нікнейм: Едік Смірнов
  3. Суть скарги: не згоден з покарання з данної жалоби клац а самме те що я зупинився на аварійку і був у афк після чого вони почали стукати у вікно після чого я не чув по рп я уїхав і почав їхати після чого по мені було відкрито вогонь заді 185335 ДМ 0:05 185335 0:29 стрільба із ззакритого вікна далі 185535 почав ДМ 0:36 я стріляв по мені була загроза життю по людині яка бігала 136701 1:08 почав ДМ я не вважаю що я порушив ПГ а саме коли я був у патрілу мені була загрожа життю і вони почали мене провокувати на ДМ коли я їх даже не трогав зрозумійте це не нормально коли по мені стріляють просто так без причини бо їм не подобається що люди порушили ПДР або інші причини і вони такі герої які самі починають провокувати і стріляти а потім щей скаргу пишуть якоби ми перші почали
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац ось декілька скарг мене просто по к.д вбивають потрібно підвищувати правила покарання за ДМ бо 60 ХВ це мало вони в АФК відсидят і почнуть опять також ДМ або давати за ДМ 120 хв думаю цього буде достаньо коли на інших сервера за ДМ можуть видавати від 120 до 240 а іноді більше або даже варн з ДМ ось декілька скарг 1 2 3 4 5 ось за 3 дні 6 скаргів від мене тільки від інших можливо більше такшо попрошу це замітити і щось зробити!​
  5. Дата походження: 10.07

Едік Смірнов

Центральна Україна | 01
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
38
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: by Ар.Блащина
  2. Особистий нікнейм: Едік Смірнов
  3. Суть скарги: не згоден з покарання з данної жалоби клац а самме те що я зупинився на аварійку і був у афк після чого вони почали стукати у вікно після чого я не чув по рп я уїхав і почав їхати після чого по мені було відкрито вогонь заді 185335 ДМ 0:05 185335 0:29 стрільба із ззакритого вікна далі 185535 почав ДМ 0:36 я стріляв по мені була загроза життю по людині яка бігала 136701 1:08 почав ДМ я не вважаю що я порушив ПГ а саме коли я був у патрілу мені була загрожа життю і вони почали мене провокувати на ДМ коли я їх даже не трогав зрозумійте це не нормально коли по мені стріляють просто так без причини бо їм не подобається що люди порушили ПДР або інші причини і вони такі герої які самі починають провокувати і стріляти а потім щей скаргу пишуть якоби ми перші почали
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац ось декілька скарг мене просто по к.д вбивають потрібно підвищувати правила покарання за ДМ бо 60 ХВ це мало вони в АФК відсидят і почнуть опять також ДМ або давати за ДМ 120 хв думаю цього буде достаньо коли на інших сервера за ДМ можуть видавати від 120 до 240 а іноді більше або даже варн з ДМ ось декілька скарг 1 2 3 4 5 ось за 3 дні 6 скаргів від мене тільки від інших можливо більше такшо попрошу це замітити і щось зробити!​
  5. Дата походження: 10.07
3. Суть скарги: не згоден з покарання з данної жалоби клац а самме те що я зупинився на аварійку і був у афк після чого вони почали стукати у вікно після чого я не чув по рп я уїхав і почав їхати після чого по мені було відкрито вогонь заді 185335 ДМ 0:05 185335 0:29 стрільба із ззакритого вікна далі 185535 почав ДМ 0:36 я стріляв по мені була загроза життю по людині яка бігала 136701 1:08 почав ДМ я не вважаю що я порушив ПГ а саме коли я був у патрілу мені була загрожа життю і вони почали мене провокувати на ДМ коли я їх даже не трогав зрозумійте це не нормально коли по мені стріляють просто так без причини бо їм не подобається що люди порушили ПДР або інші причини і вони такі герої які самі починають провокувати і стріляти а потім щей скаргу пишуть якоби ми перші почали ось декілька скарг мене просто по к.д вбивають потрібно підвищувати правила покарання за ДМ бо 60 ХВ це мало вони в АФК відсидят і почнуть опять також ДМ або давати за ДМ 120 хв думаю цього буде достаньо коли на інших сервера за ДМ можуть видавати від 120 до 240 а іноді більше або даже варн з ДМ ось декілька скарг 1 2 3 4 5 ось за 3 дні 6 скаргів від мене тільки від інших можливо більше такшо попрошу це замітити і щось зробити!

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Вітаю, з Адміністратором було проведено бесіду, вам буде видано компенсацію, приношу свої вибачення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі