Розглянуто Для ГА // Перешкоджання ловлі на зльоті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джон Уікк

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
121
Реакції
75
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Не відомо
  2. Особистий нікнейм: Джон Уікк
  3. Суть скарги: Якийсь Адміністратор без жодних на те причин телепортував мене на вокзал у Дніпро за хвилину до зльоту. Я не стояв на мітці та в мене не протискалась клавіша ALT, це видно на відео. Я навпаки стояв спиною до мітки і як можна далі, щоб не порушувати правил ловлі. Також хочу зазначити, що я не забігав на мітку, а мене заштовхали і назад я не міг вибігти, прикріплюю докази -
    Адміністрація не реагувала на те, що хтось біг і штовхався, зате мене відкинули, хоча я просто стояв. Після того як мене відкинули я викликав Адміністраторів через репорт та запитував, хто мене телепортував, але мені так ніхто і не відповів. Це дуже не поважливо з боку адміністрації. Шановний ГА! Прошу розібратися в даній ситуації. Рахую, що це перевищення повноважень Адміністрації. Я дуже обурений.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 08.05.2025

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
963
Реакції
1,744
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
За респавнити вас було моїм рішенням, так як ви не відповідали згідно правилам ловлі майна.
Я чітко усвідомлюю, що вам могли перешкодити, та спеціально вас відштовхнути, але на жаль, я не міг слідкувати за всією ситуацією, так як також й був зайнятий репортами, щоб зробити свою норму.

Ми приймемо до уваги ваше звернення щодо гравців які пробували вас відштовхувати, але на жаль, знову ж таки, ви порушили наше правило, а саме тим, що стояли близько біля мітки. Я та мій ЗГС спеціально зробили невеличкі зміни, для того щоб покращити зльот гаражів (Приклад як потрібно стояти на ловлі гаражів). Ви можете ознайомитисьз правилами детальніше які я розповів в діскорд новинах 06 сервера, та на наступний раз, якщо не буде порушень, ви зможете спробувати зловити собі майно.
Гарної ночі, очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Відповідь була надана ГС Зльоту.
Ситуацію приймемо до уваги, так само, як ви маєте узгоджувати ваші дії на зльоті зі слідкуючими адміністраторами
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі