Розглянуто Для ГА \Роберт Сіменс \ Прийняв не повний відкат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Роберт Сіменс
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: адміністратор приняв неповний відкат від Тріши Енжинової. Немає повної ситуації. Були значні порушення та провокаці+образи від Тріши Енжинової та Трішика Енжинова. Тобто була AC-причина моїх відповідних дій в відповідь на образи. Крім той на її відкаті чути неадекватні висловлювання в мою адресу зі сторони даних гравців, що адміністратор апсолютно непомітив і не видав їм покарання. В конструкції системи порушень та покарань лежить неохідність поваги до інших гравців, як до учасників проекту. Дані учасники неодноразово проявляли зневажливе ставлення зважаючи на те, що здобули топ-бізнеси, але це не дає їм морального права обзивати мене божом та ніщебродом, а також іншими більш образливими неадекватними висловлюваннями, які були і на їх неповному відкаті, наприклад: " сейчас ти будеш отйо... поздравляю". Будь-ласка розберіться і припиніть блат, якщо він має місце і нехай дадуть повний відкат від моменту коли я підійшов до їх намету, з проханням обміняти деталь, яку я помилково придбав і у відповідь почув хамство. Посилання на скаргу Енжинової по якій мене покарано: https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ня-правил-викрадення-від-лідера-клану.195710/ , https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ня-правил-викрадення-від-лідера-клану.195713/
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    пок.PNG
    скріншот
  5. Дата походження: 03.08.2024

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Хочу додати, що я не намагаюсь і не хочу уникнути заслуженого покарання, але коли мене ображають, ображають мою честь і гідність гравці яких я жодним чином не образив тим що підійшов з проханням, а потім роблять мене винуватим та щей розказують ніби я першим почав. Тому я впевнений, що вони мають повний відкат ситуації нехай його нададуть!

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Адміністрація має право не запрошувати повний відеодоказ, якщо на даному відео який був доданий є грубі порушення. Яка б ситуація не була до цього Ви мали також вести запис щоб зафіксувати ті порушення, які Ви написали вище. Ви ж в свою чергу не маєте право викрадати людину в зеленій зоні, навіть якщо була на те причина. За неадекватні висловлювання від Вас та від гравця з ID #1069 Ви обидва отримуєте покарання.

Розглянуто.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі