Відмовлено Для ГА // СБУ Д та Богдан Ткачук // Незнання законодавства України та Статут СБУ Д який суперечить Законодавству України

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
268
Реакції
137
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Богдан Ткачук та загальне СБУ Д.
  2. Особистий нікнейм: Олег Буданов
  3. Суть скарги: В першу чергу це невідповідність статуту до законодавства України, а тобто видуманий під себе статут. Оскільки В загальному статуті МВС (в нас на форумі) сказано що в Розділі 2. (Категорично забороняється) 3. Порушувати закони України. А якщо врахувати ще те що розмова з полковником Вафлею ставалася вже 2 рази на рахунок данних співробітників, і було обіцяно видача доган, яка так і не відбулась, тому хочу щоб слідкуюча адміністрація зробила загальну перевірку фракції СБУ Д, та переробила незаконний статут. В Загальному статуті МВС вказано що : Забороняється :згідно пункту 5. Проникати на об'єкти, що охороняються, не маючи до них допуску.
    пункту 18. Виявляти поведінку, яка не відповідає співробітнику внутрішніх органів.
    В Розділі 3.
    Службові обов'язки.
    Пункт 2. Поважати честь і гідність інших співробітників, надавати їм посильну допомогу;
    Пункт 7. Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, якщо є дані, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину; ну а по Статуту СБУ Д
Глава 2. Обов’язки співробітника.
2.1 Співробітник повинен знати статут, законодавство України, кодекси;
2.8 Будь-який співробітник зобов’язаний почути прохання/скаргу громадян області та надати посильну допомогу;
2.10 Виявляти повагу до всіх співробітників незалежно від їх службового становища та місця служби;
Глава 5. Заборони / обмеження співробітників.
5.2 Заборонено ображати керівний склад, цивільних осіб, товаришів по службі і співробітників інших організацій. Покарання за порушення: догана/звільнення.
5.10 Заборонено бути некомпетентним щодо своєї діяльності. Покарання за порушення: догана/звільнення.
5.11 Заборонено порушувати правила субординації. Покарання за порушення: догана/звільнення.
Глава 6. Порядок відпрацювання орієнтування
6.4 У вас повинна бути фото/відео фіксація що людина знаходиться в орієнтуванню.

І всі ці правила були порушені. Тому я потребую щоб співробітника СБУ Д а саме Богдана Ткачука було звільнено з СБУ з занесеням до ЗЧС на 30 днів. Співробітнику СБУ полковнику Вафлі видати догану.

4.Докази (скріншот/відео):
Ютуб
Ютуб
Ютуб
Клік -Також хочу зазначити що в данній скарзі я надавав відповідь. Візьміть її до уваги.
Клік
Клік
Клік
Всі відео докази немають тайм кодів бо ті докази суцільні порушення, та скарги були зібрати за нетакий старий проміжок часу.
5. Дата порушення: 25.07.2024- 29.07.2024

Іван Хілл

ЗГС Держ | На Пенсії
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
306
Реакції
170
Бали
88
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Фрапс більше 5 хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає
[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі