Розглянуто Для ГА // Серго Фараонов // Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джон Уікк

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
119
Реакції
75
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
  2. Особистий нікнейм: Джон Уікк
  3. Суть скарги: Даний Адміністратор відмовив у розгляді скарги на порушення з боку іншого гравця по відношенню до мене. Цитую - Вітаю Шaновний гравець!
    Переглянувши відео доказ виношу вердикт!
    Надайте повний відео доказ конфлікту. Нажаль з уривку який ви дали не зрозуміло чи його висловлювання не були спровоковані.
    Відмовлено! Яка взагалі різниця яка довжина мого відео доказу, спровоковані, не спровоковані?! Є явне порушення правил проєкту яке чітко видно на відео доказі! Які ще докази потрібні цьому адміністратору? Він або сліпий, або глухий. Шановний ГА! Прошу розібратись і прийняти міри стосовно не компетентного Адміністратора. Адже на моєму відео доказі чітко зафіксовані порушення з боку іншого гравця по відношенню до мене, а саме не адекватні та образні висловлювання. Я зробив зауваження даному гравцеві, після чого він знову повторив те саме. Адміністратор, замість того, щоб розглянути скаргу і видати покарання відмовив. Виходить даний гравець нічого не порушив?! Все так і має бути?! Чи якщо відео доказ короткий, то це не рахується доказом?! Очікую на ваший вердикт! Прикріпляю посилання на вище вказану скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-адекватні-висловлювання.327927/#post-1320563
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 25.09.2025

Артемка Вейд

Форумний гєрой
Реєстрування
10 Січ 2025
Дописи
156
Реакції
61
Бали
33
ну в ти прикріпи відкат там де ти їх обзивав,тоді всьо схвалять,повір

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,065
Реакції
847
Бали
253
Вітаю

Переглянувши всі докази виношу вердикт
Ваша скарга буде пере розглянута, з даним Адміністратором буде проведена сувора розмова і надалі він уважніше буде переглядати докази.
Приносимо вибачення за незручності
Приємного відпочинку на Ukraine GTA

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі