Джон Уікк
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Бер 2024
- Дописи
- 119
- Реакції
- 75
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
- Особистий нікнейм: Джон Уікк
- Суть скарги: Даний Адміністратор відмовив у розгляді скарги на порушення з боку іншого гравця по відношенню до мене. Цитую - Вітаю Шaновний гравець!
Переглянувши відео доказ виношу вердикт!
Надайте повний відео доказ конфлікту. Нажаль з уривку який ви дали не зрозуміло чи його висловлювання не були спровоковані.
Відмовлено! Яка взагалі різниця яка довжина мого відео доказу, спровоковані, не спровоковані?! Є явне порушення правил проєкту яке чітко видно на відео доказі! Які ще докази потрібні цьому адміністратору? Він або сліпий, або глухий. Шановний ГА! Прошу розібратись і прийняти міри стосовно не компетентного Адміністратора. Адже на моєму відео доказі чітко зафіксовані порушення з боку іншого гравця по відношенню до мене, а саме не адекватні та образні висловлювання. Я зробив зауваження даному гравцеві, після чого він знову повторив те саме. Адміністратор, замість того, щоб розглянути скаргу і видати покарання відмовив. Виходить даний гравець нічого не порушив?! Все так і має бути?! Чи якщо відео доказ короткий, то це не рахується доказом?! Очікую на ваший вердикт! Прикріпляю посилання на вище вказану скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-адекватні-висловлювання.327927/#post-1320563 - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 25.09.2025