Джон Уікк
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Бер 2024
- Дописи
- 119
- Реакції
- 75
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
- Особистий нікнейм: Джон Уікк
- Суть скарги: Цього разу я повторно отримав покарання у вигляді ВАРНУ за ті порушення, за які вже ніс покарання. Пояснюю - гравець подав на мене 2 скарги на форум, але ці скарги це одна і та ж ситуація. Спочатку Серго Фараонов розглядає одну скаргу і видає мені покарання. Потім на другий день він розглядає іншу скаргу, але це одна і та ж ситуація, і він знову видає покарання, але вже у вигляді ВАРНУ для мене та моєї дружини, хоча вона взагалі ні в чому не винна. Прикріпляю посилання на першу скаргу, за яку поніс покарання: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-2088-ЧІТИ.331283/ Також прикріплюю посилання на другу скаргу із цією ж ситуацією: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-2094-Масові-порушення-клану-absent-ГА-ЗГА.331280/ Хочу підмітити, що гравця Маринка Вовчок ніхто не викрадав і не грабував, я просто одягнув на неї стяжки у зеленій зоні, потім не зміг посадити в авто, зняв із неї стяжки і попросив ВИБАЧЕННЯ, це видно на першому відео. Так як гравець Маринка Вовчок понарізала відео і навіть виклала не по порядку, за необхідності я можу надати повне відео цієї ситуації. Шановний ГА! Прошу прийняти міри стосовно даного Адміністратора, подаю на нього скарги не в перший раз. Мені набридло спостерігати за тим, як Серго Фараонов безвідповідально відноситься до своєї роботи, не уважно розглядає скарги та видає мені не заслужені покарання. Також хочу підмітити, що я кілька разів викликав його через Репорт, щоб запитати в нього стосовно цих не справедливо отриманих покарань. Але він жодного разу не прийшов, хоча був онлайн. Потім я написав йому у Діскорд і попросив пенейти у войс, на що він відповів, що йому ніколи. Шановний ГА, прошу розібратися в цій ситуації, зняти ВАРНИ мені та моїй дружині, та зняти з посади даного Адміністратора, бо більше терпіти такого відношення я не збираюся. Якщо, цього не буде, я просто перестану донатити і піду в інший проєкт, в якому до мене буде поважне відношення.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 08.10.2025