Оскаржено Для ГА // Серго Фараонов // Не компетентний Адміністратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джон Уікк

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
119
Реакції
75
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
  2. Особистий нікнейм: Джон Уікк
  3. Суть скарги: Цього разу я повторно отримав покарання у вигляді ВАРНУ за ті порушення, за які вже ніс покарання. Пояснюю - гравець подав на мене 2 скарги на форум, але ці скарги це одна і та ж ситуація. Спочатку Серго Фараонов розглядає одну скаргу і видає мені покарання. Потім на другий день він розглядає іншу скаргу, але це одна і та ж ситуація, і він знову видає покарання, але вже у вигляді ВАРНУ для мене та моєї дружини, хоча вона взагалі ні в чому не винна. Прикріпляю посилання на першу скаргу, за яку поніс покарання: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-2088-ЧІТИ.331283/ Також прикріплюю посилання на другу скаргу із цією ж ситуацією: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-2094-Масові-порушення-клану-absent-ГА-ЗГА.331280/ Хочу підмітити, що гравця Маринка Вовчок ніхто не викрадав і не грабував, я просто одягнув на неї стяжки у зеленій зоні, потім не зміг посадити в авто, зняв із неї стяжки і попросив ВИБАЧЕННЯ, це видно на першому відео. Так як гравець Маринка Вовчок понарізала відео і навіть виклала не по порядку, за необхідності я можу надати повне відео цієї ситуації. Шановний ГА! Прошу прийняти міри стосовно даного Адміністратора, подаю на нього скарги не в перший раз. Мені набридло спостерігати за тим, як Серго Фараонов безвідповідально відноситься до своєї роботи, не уважно розглядає скарги та видає мені не заслужені покарання. Також хочу підмітити, що я кілька разів викликав його через Репорт, щоб запитати в нього стосовно цих не справедливо отриманих покарань. Але він жодного разу не прийшов, хоча був онлайн. Потім я написав йому у Діскорд і попросив пенейти у войс, на що він відповів, що йому ніколи. Шановний ГА, прошу розібратися в цій ситуації, зняти ВАРНИ мені та моїй дружині, та зняти з посади даного Адміністратора, бо більше терпіти такого відношення я не збираюся. Якщо, цього не буде, я просто перестану донатити і піду в інший проєкт, в якому до мене буде поважне відношення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 08.10.2025

Вкладення

• Знімок екрана (182).png
    Знімок екрана (182).png
    345 Кб · Перегляди: 46

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Розібравшись в ситуації дійшли до висновку, що варн був виданий помилково. Оскільки варн був знятий самостійно через донат-послуги, не дочекавшись оскарження, його компенсувати не представляється можливим. Проте деморган був виданий вірно.

Щодо неуважності та повторних покарань з адміністратором буде проведена розмова. Щодо його відповідей, дійсно мала місце ситуація, коли адміністраторів в мережі було недостатньо аби покрити попит на репорти та інші обов'язки, через що не вийшло з ним поговорити напряму.

Приносимо вибачення за незручності та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі