Джон Уікк
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Бер 2024
- Дописи
- 121
- Реакції
- 75
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
- Особистий нікнейм: Джон Уікк
- Суть скарги: Даний адміністратор виніс мені покарання, а от гравцеві, який подав на мене скаргу чомусь ні. Якщо Серго Фараонов не дуже розуміє, то хочу підмітити, що це РП проєкт, тобто кожен має відігрувати роль як в реальному житті. У даній рп ситуації, я відігрував бандита зі зброєю, погрожував людині зброєю, навіть у неї на очах вбив іншу людину, також робив постріл у гору та попереджав багато разів. Але даний гравець, замість того, щоб відіграти РП, що йому страшно, просити, щоб його не вбивали, просто іде на озброєного бандита зі зброєю і щось там самовпевнено говорить. Тобто ухиляється від РП. Також у даному випадку йому потрібно видати покарання за PG, бо він уявляє себе безсмертним і в нього зовсім відсутній інстинкт самозбереження. Ви таке бачили в реальному житті?! А тепер, я вимагаю перерозгляду ситуації і видати покарання не компетентному Адміністратору, щоб наступного разу виносив покарання усім порушникам, а не упереджено тільки мені. Також прошу звернути увагу на неуважність даного адміністратора, він видає мені покарання за приниження гідності, хоча я нічию гідність не принижував. Гравець який подав на мене скаргу, в описі написав, що я сказав йому ставати на коліна, хоча на відео цього не має. Я відігрував роль бандита і говорив йому, щоб він присів, а не ставати на коліна. Як можуть взагалі розглядатися скарги з описом того, чого немає на відео доказі і видаватися відповідні покарання?! Шановний ГА, прошу розібратися в даній ситуації. Бо це схоже на упереджене ставлення по відношенню до мене.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-2231-Джон-Уікк-Приниження-гідності.338771/
- Дата походження: 02.11.2025