𝕳𝖆𝖙𝖆𝖌𝖎 𝕭𝖑𝖆𝖟𝖊
𝗥𝗼𝗺𝗮 𝗻𝗼𝗻 𝗳𝘂 𝗳𝗮𝘁𝘁𝗮 𝗶𝗻 𝘂𝗻 𝗴𝗶𝗼𝗿
- Реєстрування
- 27 Кві 2024
- Дописи
- 103
- Реакції
- 102
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Гравець Артур Фаретті
- Особистий нікнейм:Хатагі Лютейший
- Суть скарги: Шановний ГА ТА ЗГА тут тільки ви зможете рішити це питання по поводу гравця Артура Фаретті.
Спроба зливу Адміністрації 05 серверу
- Шановний Артем Скакун та Діана Скакун!
Звертаюся до вас з метою повідомити про деструктивну поведінку гравця Артура Фаретті, яка систематично заважає як роботі адміністрації, так і загальній атмосфері на сервері.
Дії цього гравця включають наступне:
1. Постійні звинувачення адміністрації у некомпетентності
Артур Фаретті регулярно звинувачує адміністрацію 05 серверу в “некомпетентності”. Наприклад, під час інциденту, коли обидва учасники DM були однаково покарані, він подав скаргу, заявивши, що адміністрація видала “неправильне” покарання. Він обґрунтував це тим, що діяв у межах самозахисту, але ці звинувачення не мали достатніх доказів і виглядали як черговий привід для критики.
2. Зловживання можливістю подачі скарг
Артур часто створює скарги з гучними назвами на кшталт “Некомпетентність” чи “Блат”, не надаючи вагомих доказів своїх слів. Його дії можна розцінити як спробу очорнити адміністрацію і дискредитувати її рішення.
3. Записи дій інших гравців без прямого відношення до ситуації
Він записує дії інших гравців і заливає ці записи у свої скарги, навіть коли ситуація його безпосередньо не стосується. Ця поведінка виглядає як зловмисний контроль і створення конфліктів.
4. Звинувачення в “блаті” без доказів
Артур неодноразово заявляв, що адміністрація нібито “прикриває” певні клани, що абсолютно необґрунтовано. Інші гравці не мали претензій до рішень ГА чи ЗГА щодо будь-яких питань, тоді як Артур завжди знаходив привід для скарг, не маючи належних аргументів.
5. Неповага до рішень адміністрації
Після того, як адміністрація дала шанс певному клану, Артур розкритикував це рішення, хоча воно було прийняте на основі внутрішніх процедур і не викликало жодних претензій у спільноти.
6. Деструктивний вплив на атмосферу
Його дії, включаючи систематичне створення скарг без серйозних аргументів, шкодять моральному стану адміністрації та створюють напруженість серед гравців. Його слова та дії можуть негативно вплинути на психоемоційний стан членів адміністрації, навіть якщо вони демонструють стійкість.
7. Самовихваляння після “успіхів” у покараннях
Мені здається,що Артур після того як заливає скарги на форум тим самим додає собі сил йти шукати інші причини,щоб опять піти і залити скаргу чи на адміна чи на гравців,тим самим мені здається він цими скаргами себе самозадовольняє по іншому це не назвати.
Кожен гравець має право подавати скарги, однак це повинно бути зроблено в рамках поваги до адміністрації та правил сервера. Артур Фаретті своєю поведінкою руйнує довіру до адміністрації, створюючи конфліктні ситуації, які заважають роботі серверу.
І хочу наголосити що на більшість його скарг по поводу "БЛАТУ" чи "некомпетентності адміністратора" скарги були відмовлені
А я хочу висловити свою думку щодо роботи адміністраторів 05 сервера, зокрема Машулі Громової, Мартіна Мортона та інших чудових представників адміністрації на яких були написані від Артура Фаретті скарги і всі вони були відмовлені.
Машуля Громова виконує свої обов’язки на всі 100%. Від гравців серверу я постійно чую похвалу та добрі слова на її адресу. Вона завжди справедлива, відповідальна та уважна до кожного, її робота заслуговує лише на найкращі слова!
Мартін Мортон також є прикладом чудового адміністратора. Його професійність і справедливість помітні в усіх ситуаціях. Він завжди діє чітко, вирішуючи будь-які конфлікти, і користується повагою серед гравців.
Не можу погодитися з твердженнями Артура Фаретті про нібито некомпетентність адміністрації. Це абсолютно безпідставно, адже робота Машулі, Мартіна та інших адміністраторів говорить сама за себе. Вони створюють дружню атмосферу на сервері та забезпечують його комфортне функціонування,Дякую всім Адміністраторам 05 серверу за їхню неймовірну роботу !!!
Сподіваюся на ваше рішення щодо цієї ситуації.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:05.03.2025
Останнє редагування: