Розглянуто Для ГА Та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♡𝔐𝔞𝔨𝔰𝔦𝔪 𝔐і𝔳𝔞𝔩і𝔰♡

𝑰’𝒎 𝒕𝒊𝒓𝒆𝒅 𝒐𝒇 𝒃𝒆𝒊𝒏𝒈 𝒈𝒐𝒐𝒅
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
67
Реакції
156
Бали
36
Ник адміністратора -
Максим Генерал
Суть скарги вітаю шановний Богдан Скляренко Ви у нас новий ГА з Чим я вас вітаю Але я не розумію чому всі МВС в вечері коли напад на вч всі МВС берут даже недоходячи до бункера розтрілюють + ЗСУ що самі не можуть відбити напад Або лідер спить ГС держ структур дуже хороший Але теж э недолік в тому що я не бачив його не разу на вч а модераторів тільки прошу щоб ЗСУ змогли самі відбивати напади та щоб гравцімогли нормально напасти бо коли гравці даже до бункера не дошли їх розтріляли а я не разу небачив лідера я хотів виступити с неоф органа та піти в ЗСУ подивиться хотів систему підвищення а її немаэ бо лідер спить все зробив а систему підвищення ні я прошу візьміть до уваги це та слідкуйте за МВС та ЗСУ бо вони не адекватно проводятся та недають напасти прошу ГА провести бесіду з лідером ЗСУ та ГС держ по це незадовольняэ гравців! Дякую за увагу!
Докази Поки відсутні подивіться за ЗСУ
Дата 8.05

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Вітаю!

Розглянувши скаргу виношу вердикт:
ЗСУ вправі викликати підмогу для допомоги у відбитті Військової частини, оскіли можливо в ЗСУ малий особовий склад, також структурам МВС не заборонено допомагати у цій ситуації Збройним силам! Також хочу зазначити, що якщо гравці Неоф Організацій, перелізли через забор і біжуть до бункеру аби викрасти БП, силові структури вправі відкрити вогонь на ураження!
Головний слідкуючий за державними структурами чітко і якісно виконує свою роботу, тому проблеми в цьому не бачу.
Стосовно системи підвищень,ви можете ознайомитись тут.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі