Розглянуто Для ГА або ЗГА // СБУ м. Дніпра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Бачевський

Поважний гравець
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
324
Реакції
160
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Косик(ГС Держ), Андрій Жуков(Лідер СБУ м. Дніпра), Санічка Жуков та Вінстон Жуков(Полковники СБУ м. Дніпра)
  2. Особистий нікнейм: Олег Найк
  3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація, я капрал СБУ м. Дніпра, ні для кого не секрет, що активу від СБУ м. Дніпра не має, причина це неактив лідера та його заступників, в грі останній раз був Вінстон Жуков 14.10.2024, а Андрій Жуков та Санічка Жуков були 12.10.2024, підвищення отримати майже неможливо, тик. Мій рапорт схвалений був ще вчора, але підвищення отримати я ніяк не можу, бо в грі немає ні лідера, ні заступників тик, я вважаю, що в першу чергу це вина ГС Держ, що він поставив на лідерку та замку тих людей, які неактивні та майже нічого не роблять. Також я писав у особисті повідомлення Вінстону Жукову, але відповіді я не отримав тик. Заявку на некатив лідер та заступники не подавали тик і ще раз тик. Прошу видати покарання лідеру та заступникам за неактив, згідно правил лідерів держ. організацій, пункту 2.2 Щоденний онлайн на сервері та форумі лідера та/або заступника (у разі відсутності лідера) має бути від 3-x годин на добу. За необхідності відсутності на сервері більше доби лідер зобов'язаний заздалегідь повідомити слідкуючого адміністратора, ГА/ЗГА і попередити заступників, призначити і видати відповідні завдання на час відсутності. В іншому випадку лідер отримує догану або знімається з посади лідера. Також прошу видати покарання ГС Держ, тому що він ніяк не діє на керівництво СБУ м. Дніпра. Також, хочу наголосити, що Саня Несторович(Підполковник СБУ м. Дніпра), заходить у гру кожен день, але роботи особисто я від нього не бачив. 13.10.2024 Андрій Жуков повинен був подати звіт лідера, але він цього не зробив, тому за неподачу звіту також прошу видати покарання тик. Полковники та підполковники не подавали щотижневі звіти в цьому місяці й чомусь вони немають доган, можливо тут десь є блат, так як генерал та полковники мають прізвище: "Жуков", тик й ще раз тик
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надав у третьому пункті
  5. Дата походження: 16.10.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

У лідера стались неприємності з навчанням, тому за неактив подати забув, за це була проведена бесіда з лідером та були прийняті міри.

На посаду ГС Держ встала людина, яка стоїть трохи більше тижня, лідера він не ставив.

Активність лідера почнеться з суботи коли він розбереться зі всіма проблемами, якщо у вас будуть питання ви можете звернутись до нього або заступників, ГС Держ поговорив з лідером та заступниками, пообіцяли відповідати та не ігнорувати.

Якщо лідер не виправить ситуацію з заступниками, ви можете звернутись в особисті повідомлення до ГС/ЗГС Держ, вони керівництво лідерів/заступників та приймуть відповідні міри. Надіюсь я вам надала розгорнуту відповідь повної ситуації.
Вибачте за незручності.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі