Схвалено Для ГА або ЗГА // Юля Рейзен // Обман на 40-45кк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодя Карп

Активний
Реєстрування
15 Сер 2022
Дописи
55
Реакції
15
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Юля Рейзен id: 8969
  2. Особистий нікнейм:Бодя Карп id: 1028
  3. Суть скарги: Цей гравець запропонував обмін моє авто BMW M5 F90 на його Dodge Challendger SRT з моєю доплатою в 12.5кк. Після того як я йому скинув 12.5кк на карту та віддав за мінімалку своє авто цей гравець сказав що для того щоб продати це авто потрібен Преміум, потім я закинув гроші з карти в гру бо мені не вистачало донатки, після того як я закинув донатку у мене повинні були виключити світло та я попросив перенести передачу авто на завтра, або почекати поки у мене включать світло, він після цих слів просто вийшов з гри та написав мені в діскорді що зможе продати мені завтра або післязавтра, на наступний день він мені сказав що він не може віддати мені авто сьогодні бо буде не вдома, і запропонував віддати авто 01.09.2024, я погодився, але через декілька годин я побачив його на бу ринку там де він хотів обмінюватись Dodge Challendger SRT на авто Zeekr 001, я написав йому в Діскорд та спросив навіщо він обмінюється якщо я вже йому все віддав та йому залишалось тільки продати мені його авто за ту ціну яку ми домовились, він сказав що завтра (01.09.2024) в 18:00 він віддасть мені авто. Я запитав чому він не може зараз віддати поки у мене та у нього є світло, він просто попросив не заважати йому. Після чого я побачив як він продає своє авто іншому гравцю. Я запитав у чому діло? бо я вже віддав йому свої гроші (15.5кк) та БМВ М5 Ф90. Гравець сказав щоб я йому не заважав, через 20 хвилин я дізнався що він обмінювався з гравцем Єгор Хома, зі сторони Єгора була автівка Zeekr 001 а зі сторони Юлі Рейзен була автівка Dodge SRT та бізнес Сільпо. В результаті гравець Єгор Хома також був обманутий та залишився тільки з бізнесом. Наразі Юля сказала мені що віддавати мені авто Dodge Challendger SRT вона не збирається та кошти назад також не хоче. Прошу Вас, Головні Адміністратори, заблокувати цього гравця ТА його твінки ( бо можливо вже у нього на акаунті нічого немає і він все перекинув на другий акаунт). Ще прошу повернути мені моє авто BMW M5 F90 (можу надіслати вам докази що у мене було це авто та тех. паспорт) та 15.5кк
  4. Докази (скріншот/відео):Весь фрапс, тайм коди: 2:42, 11:45, 13:55, Вихід з гри, Момент передачі бізнеса іншому гравцю, Момент передачі Додж СРТ. Також можу надати скріншоти всієї нашої переписки в Discord,там де він сказав що не буде нічого повертати
  5. Дата порушення:30.08.2024 - 31.09.2024

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
Вітаю!
Передаю вашу скаргу ГА/ЗГА.
Очікуйте відповіді, приємної гри

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратори досить компетенті у розгляді подібних скарг, відповідь буде надана адміністрацією.​

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Юля Рейзен та його твінк аккаунт будуть заблоковані на 6000 днів за обман гравців та порушення правил взаємодії між аккаунтами

Кошти та авто на які гравець вас обманув будуть повернені вам на аккаунт

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі