Бодя Карп
Активний
- Реєстрування
- 15 Сер 2022
- Дописи
- 55
- Реакції
- 15
- Бали
- 11
- Нікнейм гравця: Юля Рейзен id: 8969
- Особистий нікнейм:Бодя Карп id: 1028
- Суть скарги: Цей гравець запропонував обмін моє авто BMW M5 F90 на його Dodge Challendger SRT з моєю доплатою в 12.5кк. Після того як я йому скинув 12.5кк на карту та віддав за мінімалку своє авто цей гравець сказав що для того щоб продати це авто потрібен Преміум, потім я закинув гроші з карти в гру бо мені не вистачало донатки, після того як я закинув донатку у мене повинні були виключити світло та я попросив перенести передачу авто на завтра, або почекати поки у мене включать світло, він після цих слів просто вийшов з гри та написав мені в діскорді що зможе продати мені завтра або післязавтра, на наступний день він мені сказав що він не може віддати мені авто сьогодні бо буде не вдома, і запропонував віддати авто 01.09.2024, я погодився, але через декілька годин я побачив його на бу ринку там де він хотів обмінюватись Dodge Challendger SRT на авто Zeekr 001, я написав йому в Діскорд та спросив навіщо він обмінюється якщо я вже йому все віддав та йому залишалось тільки продати мені його авто за ту ціну яку ми домовились, він сказав що завтра (01.09.2024) в 18:00 він віддасть мені авто. Я запитав чому він не може зараз віддати поки у мене та у нього є світло, він просто попросив не заважати йому. Після чого я побачив як він продає своє авто іншому гравцю. Я запитав у чому діло? бо я вже віддав йому свої гроші (15.5кк) та БМВ М5 Ф90. Гравець сказав щоб я йому не заважав, через 20 хвилин я дізнався що він обмінювався з гравцем Єгор Хома, зі сторони Єгора була автівка Zeekr 001 а зі сторони Юлі Рейзен була автівка Dodge SRT та бізнес Сільпо. В результаті гравець Єгор Хома також був обманутий та залишився тільки з бізнесом. Наразі Юля сказала мені що віддавати мені авто Dodge Challendger SRT вона не збирається та кошти назад також не хоче. Прошу Вас, Головні Адміністратори, заблокувати цього гравця ТА його твінки ( бо можливо вже у нього на акаунті нічого немає і він все перекинув на другий акаунт). Ще прошу повернути мені моє авто BMW M5 F90 (можу надіслати вам докази що у мене було це авто та тех. паспорт) та 15.5кк
- Докази (скріншот/відео):Весь фрапс, тайм коди: 2:42, 11:45, 13:55, Вихід з гри, Момент передачі бізнеса іншому гравцю, Момент передачі Додж СРТ. Також можу надати скріншоти всієї нашої переписки в Discord,там де він сказав що не буде нічого повертати
- Дата порушення:30.08.2024 - 31.09.2024