Розглянуто Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Валентин Дегтяренко / 47595
2. Особистий нікнейм: Владосік Овнмазік / 45404
3. Клан порушника: FANTOMS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Bandidos

5. Суть скарги:

Гравець
включив у голосовий чат
російську пісню "лето и арбалеты", якщо послухати або прочитати текст цієї пісні то можна зрозуміти що ця пісня спрямована на те, щоб, підтримати російських військових. У цій пісні йде мова про "ПВК вагнер" ( ПВК вагнер- Приватна війскова компанія вагнера. російське збройне формування, міжнародна злочинна та терористична організація, що комплектується найманцями, засудженими злочинцями. Створена 2013 року у РФ для участі у збройних конфліктах без залучення регулярних військ + "ПВК вагнер" брали участь у бойових діях, зокрема, на сході України з 2014 року та під час повномасштабної війни проти України на боці ***********************************.)

Мене обурює, і зачіпає, що на українському проєкті людина включила таку пісню. Я вважаю, що таким людям потрібно видавати максимальні покарання й обмеження до цього проєкту.
Прошу притягнути гравця до відповідальності, і не залишати гравця без покараного.

Слава Україні, Слава Нації, і пиз**ць
російській федерації !

6. Докази (скріншот/відео):
тут

7. Дата порушення:11.02.24

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: Miya

Квинти Тюбикович

Чё смотриш сюда?
Реєстрування
9 Жов 2023
Дописи
61
Реакції
30
Бали
23
Підтримую, прошу зробіть максимальне покарання тому що він вкл (російську воєну пісню, яку я максимально засуджую), мабуть він підримає орків. Прошу забаньте його на 6к днів за (розпал ворожнечі)

Я ЗА!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі