Розглянуто Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Лип 2024
Дописи
88
Реакції
68
Бали
23
Вітаю, я хочу звернутись вже до ГА або ЗГА, якось вже було що я писала Олегу Галицькому в діскорд про проблему з гравцем "Вовчик Ксьонз" росказую повну історію і що відбувається зараз.
Мія Принцесска моя найкраща подруга з реального життя і ми разом граємо в цю гру, вона була познайомилась з цим вовчиком та була одружилась прозустрічались вони там щось 2 місяці чи скільки і посварились тому розійшлися, вовчику ніяк це прийняти не міг тому застрілював кожного хлопця який з до неї хоть щось підкатував, потім начав тулити її на постоянній основі і це тривало 2 місяці він її не випускав з больки, в зз всюда тулив, я вже була це не стерпіла тому що ми з мією довго дружимо і вона дуже вже була ростроїна він її постійно якесь безглузддя говорив при всіх обзивав і я його взяла і затулила также само як він її, потім він начав мене тулити, я зібрала друзів і ми поїхала тулити його і його друга "Артьома Самурая" вовчик зрозумів як було мені коли він мію не випускав з больки а тепер його друга не випускають з больки, і ві покликав нас (мене і мію) на аеропорт миритись він сказав що це вже точно мир (було уже 17разів мирились і він на другий день начинав всіх тулити в зз), і він вже був заспокоївся не тулив нормально спілкувався.

і вчора знову началось це саме вовчик написав мені у діскорд що "Перемир'ю кінець бо ви вже лізете мені на голову, друг мого ворога мій ворог все" а все томущо ми з мією подружилися з гравцем "Онлік Мільфар" а вовчик з ним ворогує, і вовчик рішив знову тулитись начав тулити мене, мію, онліка, а також всім на любе слово відповідати "дибіл з тобою в хаті живе,********************* тобі їсти носить" завуальована образа по суті провокація, ніхто не витримав вже ось цих його образ і того всього, ми затулили його на дорозі коло епіка і поїхали до больки, там він вже начав свою пісню знову а мія за онліка всьо я вас буду тулити і т.д, він накидав на нас обрізаних фрапсів, тому це вже серйозно відбувається заваруха ця вся вже 2-3 місяці, не потулились раз і розійшлись, я кидаю повний відкат що відбувалось вчора, він замахав вже всіх я якось говорила з ГА по поводу цієї ситуації тому він вкурсі що вовчик тут не найсвятіший, я приймаю свою вину що я там на відеах обзивалась тулила в зз але я це зробила тільки вчора а він це робить 2 місяці, тому я хочу чесного покарання для двох щоб він також получив покарання.

Добавляю сюда повний відкат виключила звук тільки там де чути що говорять збоку у мене в реальному житті, також добавляю скріншоти переписки з діскорда де він підтвердив що буде тулити мію та онліка, також скріншот що вовчик хотів робити з свого твінк акаунта "Вова Хмель", і добавлю ще старі відео де він також мене просто так тулив як в доказ що це реально відбувається не один день.

Відкат з вчорашнього вечора

два відео ранішні:

скріншоти діскорда (прибрано модерацією форуму, із-за збереження конфіденційності інформації):

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,033
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт наступний:

Гравець Вовчик Ксьонз [6848880] отримає наступні покарання:
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14
Образа/кривда родичів (батьків) - /pban 7-14 х2
DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn х4
RK - /jail 60 наступний раз /warn х2
RVK - /jail 60 наступний раз /warn
Провокація гравця - /jail 30-90
Приниження гідності людини - /pmute 180 або /pban 1-5
Погрози - /pban 1-31
Розмова в ноці - /pmute 30

Гравець Онлік Мільфар [6765226] отримає наступні покарання:
Погрози - /pban 1-31
Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14 х3
Розмова в ноці - /pmute 30
DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn х2
RVK - /jail 60 наступний раз /warn
MG - /pmute 15-30
DM (вбивство) - /jail 15 - 60

Гравець Джоні Кемпер [6854385] отримає наступні покарання:

Гравець Кіруся Кемпер [6857517] отримає наступні покарання:
DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn х4
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14
Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7

Гравець Мія Принцесска [6859192] отримає наступні покарання:
Провокація гравця - /jail 30-90

Гравець Роман Бруколс [6860649] отримає наступні покарання:

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі