- Реєстрування
- 21 Сер 2022
- Дописи
- 243
- Реакції
- 95
- Бали
- 73
- Нікнейм гравця: Максим Овндемон
- Особистий нікнейм: Влад Трули
- Суть скарги: Продавав я ферарі, людина хотіла купити за 8кк но я їй не продав, потім людина була зацікавлена даним авто і попросила руль ну я дав руль ми почали обсуждати що да і як, потім ми договорилися заяку суму продам, ми поїхали до банкомата він поклав на карту грощі і поїхали в низ, я написав карту він надіслав грощі і я підїхав до точки та написав ціну, но людині нехватило грошей і він попросив виїхати на верх щоб трішки зняти грошей, ми виїхали і заїхали знову підїхали до точки і тут підбігає Максим Овндемон і викидує з машини і говоре відкат і уїхав, я був на емоціях побіжав за ними і потім я вирішив спробувати знайти людину в діскорді і даної людини я не знайшов дані щоб написати щоб домовитися чі домовитися щоб я перезайшов і продав йому. Потім у мене виліт і я приїхав на б/у і знайшов людину якій я повинен був продати машину і продав машину. Прошу дати суроове покарання даній людині так як дана людина могла мене залити на форум а потім мене заблокувалиби за обман а це мені не потрібно. ПРОШУ РОЗГЛЯНУТИ ГА або ЗГА
- Докази (скріншот/відео): відео як відказав Максим, відео де угнали авто
таймокди там де авто украли:
тайм-код 0:03 людина вийшла щоб покласти грощі на карту
тайм-код 0:34 я написав карту
тайм-код 2:39 мені прийшли грощі
тайм код 2:43 я подивився скільки прийшло
тайм код 3:14 я надіслав йому запрос на продажу
тайм код 3:35 він пише щоб я поїхав до банкомату так як йому не вистачало коштів
тайм код 3:38 він пішов знімати грощі
тайм код 4:42 я рішив подивитися чі немає у мене в багажнику речей
тайм код 5:17 Максим хотів мене виталкати з машини
тайм код 5:23 мене викидуює з машини
тайм код 5:25 він говоре ой откат
тайм код 5:31 він уїхав і я побіг за ними
тайм код 6:11 я подивився нік людини яка надіслала грощі
тайм код 6:19 я бачу що його немає у діскорді
таймкоди як я відказав Максиму:
тайм код 0:05 я написав карту
тайм код 0:39 просе щоб ще раз накинув тех
тайм код 0:50 він сказав що зараз запитаж у кента