Розглянуто Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Максимович

Зам. Голов. Лікаря МОЗ Д | #04 Північна Україна
Реєстрування
21 Жов 2022
Дописи
70
Реакції
41
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Сергiй Фасоль
  2. Особистий нікнейм:Матвiй Максимович
  3. Суть скарги:Доброго дня шановний ГА або ЗГА. Даний адмiнiстратор "Сергiй Фасоль" зняв менi "Бед Копа". по причинi "неактиву на посадi". Коли в мене був неактив на посадi. Цей неактив я планував заздалегiть, бо їхав за кордон. Та попереджав слiдкуючих адмiнiстраторiв. З 15 числа до 29. Також до неактиву, я працював по бед копцi.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження: 27.08.2024

Сережка Керамбит

ЗГС Держ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
883
Реакції
1,002
Бали
113
Доброго дня, шановний гравець!

Відповідь надавав вам в особистих повідомленнях, проте повторюсь.
Ви Мавтій Максимович #34096, були зняті з посади Bad COP МОЗ м.Дніпра, мною сьогодні за неактив, та відсутність дій на своїй посаді, це можна побачити в скріншоті який ви прикріпили : )

Ваш останній вхід був 15.08.2024, а це 13 днів. За увесь час перебування на посаді, від вас було всього подано 3 звітності.
Також є інші гравці, які можуть зайняти данне місце у фракції. Та відігрувати данну роль.

Ніякими правилами вам не заборонено подати нову біографію. Проте сподіваюсь якщо ви подаєте біографію повторно, то ви розумієте що зможете відігрувати роль свого RP персонажа.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА!

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю. Адміністратор надав відповідь. Коли повернетесь , та зможете приділяти час грі - ви можете подати Рп біографію повторно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі