Вітаю, Даня Керрі!
Дякую за вашу скаргу та за те, що звернулись до нас для роз’яснення ситуації.
Після ретельного аналізу інциденту, я можу підтвердити, що покарання було накладене правильно. Ви дійсно здійснили вбивство іншого гравця, що підпадає під категорію "ДМ" (убивство без попередження). Хоча ви зазначили, що діяли в контексті кланової війни, важливо розуміти, що навіть в такій ситуації потрібно дотримуватись певних правил гри.
Особливу увагу я звернув на пункт наших правил:
"Війни кланів забороняється відкривати вогонь або вбивати гравця, який знаходиться в машині, так як не можна бути впевненим, чи є цей гравець частиною ворожого клану, чи союзного." Це правило було введене, щоб уникнути непорозумінь і випадкових вбивств. У вашому випадку ви вбили гравця з клану Grom, але через таніровку ви не могли точно знати, чи є цей гравець ворогом вашого клану, чи союзником. Відповідно, ваше вбивство підпадає під порушення цього правила.
Я пояснив цю ситуацію вам під час розмови в грі, і, як я вважаю, було досягнуто взаєморозуміння. Тому, враховуючи обставини, рішення адміністратора про накладення покарання було правильним.
Щодо вашої подальшої поведінки, я сподіваюся, що в майбутньому ви будете уважніше ставитись до подібних ситуацій.
Після цієї розмови я переконаний, що жодних претензій до мого адміністратора (Сл Неоф) або до його дій не повинно бути.
Сподіваюся, що в майбутньому будете більш уважно ставитись до подібних моментів і уникатимеш непорозумінь.
З повагою,
ГС Неоф Данієль Хомс