Розглянуто Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Тархун

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2024
Дописи
68
Реакції
82
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Енджей Хефнер
  2. Особистий нікнейм: Даня Керрі
  3. Суть скарги:Адмін Енджей Хефнер розглянув скаргу на мене за Дм ЗЗ якого не було,так був ДМ але Дм був за причиною вар клана я побачив гравця з клана Grom який воює з кланом в якому я знаходжусь а імено Сarry,Адмін переглянув скаргу та вивів вердикт ДМ,ДМ Car.Я покликав в репорт пана Енджея він сказав що там була таніровка і я не міг бачити гравця і в якому він клані.Прошу вирішити це питання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
  5. Дата походження:19.01.2025

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,540
Реакції
965
Бали
253
Вітаю, Даня Керрі!

Дякую за вашу скаргу та за те, що звернулись до нас для роз’яснення ситуації.

Після ретельного аналізу інциденту, я можу підтвердити, що покарання було накладене правильно. Ви дійсно здійснили вбивство іншого гравця, що підпадає під категорію "ДМ" (убивство без попередження). Хоча ви зазначили, що діяли в контексті кланової війни, важливо розуміти, що навіть в такій ситуації потрібно дотримуватись певних правил гри.

Особливу увагу я звернув на пункт наших правил:
"Війни кланів забороняється відкривати вогонь або вбивати гравця, який знаходиться в машині, так як не можна бути впевненим, чи є цей гравець частиною ворожого клану, чи союзного." Це правило було введене, щоб уникнути непорозумінь і випадкових вбивств. У вашому випадку ви вбили гравця з клану Grom, але через таніровку ви не могли точно знати, чи є цей гравець ворогом вашого клану, чи союзником. Відповідно, ваше вбивство підпадає під порушення цього правила.

Я пояснив цю ситуацію вам під час розмови в грі, і, як я вважаю, було досягнуто взаєморозуміння. Тому, враховуючи обставини, рішення адміністратора про накладення покарання було правильним.

Щодо вашої подальшої поведінки, я сподіваюся, що в майбутньому ви будете уважніше ставитись до подібних ситуацій.

Після цієї розмови я переконаний, що жодних претензій до мого адміністратора (Сл Неоф) або до його дій не повинно бути.

Сподіваюся, що в майбутньому будете більш уважно ставитись до подібних моментів і уникатимеш непорозумінь.

З повагою,
ГС Неоф Данієль Хомс

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,924
Реакції
1,803
Бали
253
ВІтаю!
ВІдповідь Вам була надана від ГС Неоф

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі