Розглянуто Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Емі Кензо

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Січ 2026
Дописи
21
Реакції
57
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Емі Бішоп
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Федорченко
3. Суть скарги: вище вказаний адміністратор видав мут, в той час як я написала слово откат в офтоп чаті (це підверджує, що я це написала не зі злого наміру). Так само на іншому скріншоті підійшов наш знайомий і йом теж дали мут без аргументованої на те причини. Важаю це зловживанням посадою. Завчасно дякую за справедливий розгляд скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 20.04.2026

Вкладення

• photo_2026-04-20_01-30-09.jpg
    photo_2026-04-20_01-30-09.jpg
    490.9 Кб · Перегляди: 48
  • photo_2026-04-20_01-30-45.jpg
    photo_2026-04-20_01-30-45.jpg
    446.9 Кб · Перегляди: 47

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Емі Бішоп.

Те, що Ви написали повідомлення, як Ви зазначаєте, “не зі злого наміру”, не є винятком згідно з правилами. Відповідно до пункту 5.3 — Caps, заборонено написання тексту у верхньому реєстрі (CapsLock), незалежно від наміру. Аналогічно це стосується і ситуацій з “відкатом” — сам факт порушення вже є підставою для покарання.

Пункт правил:
5.3 — “Caps”: написання тексту у верхньому регістрі (включно з окремими словами або змішаним форматом, наприклад “МоЛоДеЦь”). Покарання: мут до 30 хвилин.

Щодо Вашого зауваження про відсутність аргументації — покарання було видано з чітко вказаною причиною: “Порушення правил Ukraine GTA 5.3”. Додаткових запитів у репорт щодо роз’яснення з Вашого боку не надходило, тому дане звинувачення є безпідставним.

Стосовно інших гравців — їхні покарання розглядаються окремо і жодним чином не стосуються Вашого випадку.

Підстав вважати мої дії зловживанням посадою немає.

Усі необхідні докази будуть за потреби передані Головній Адміністрації.

Очікуйте рішення.

Емі Кензо

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Січ 2026
Дописи
21
Реакції
57
Бали
18
6.17. "Відкат" - слово в OOC чат - скасовує одну дію або всю RP ситуацію. Використовується, якщо ситуація трапилась випадково або якщо RP ситуація не може відбутись із-за певних причин. Якщо це відбувається під час RP ситуації і одному учаснику потрібно вийти з гри тощо, він має отримати підтвердження про дозвіл на вихід від усіх гравців які перебувають біля нього.

Прошу зауважити, що я скористалась цим правилом і скасувала одну дію, адже не навмисно забула виключити капс. Ви, пан адміністратор, цим правилом знехтували (видно на фото доказі 1).

На скріншоті, де ви замутили іншого гравця: не аргументовано - це тому, що він не писав капсом в чат, але саме за це ви йому видали покарання (видно на фото доказі 2).

Вірю, що пан ГА або ЗГА прийме це до уваги і все ж перевірить правильність і аргументованість видачі покарання гравцям. Заздалегідь дякую за об'єктивність і справедливіть.

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Згідно Вашої аргументації Я частково згоден з Вами

Стосовно правила 6.17 не подумав, коли видавав покарання, приношу вибачення за це, якщо покарання ще діє напишіть мені, щоб Я його зняв, для цього зв'яжіться зі мною в Discord - gamer_andrey

Стосовно інших ця справа ще раз кажу касається тільки мене та їх, якщо вони не згодні, вони мають право написати оскарження

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі