Розглянуто Для ГА або КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝒩𝒶𝓏𝒶𝓇𝒾𝒿 𝒜𝓁𝓂𝒶𝓏𝑜𝓌

Екс - Генерал СБУ | Східна Україна
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
103
Реакції
276
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Назарій Алмазов
2. Нікнейм адміністратора: Деніс Котик
3. Суть скарги: вітаю, скарга на рахунок блату від ГС держ до персони на ім*я Ігор Соколовський, дана персона займала посаду Генерала СБУ, хоча майже не знала законодавства та халатно ставилась до своєї посади не одноразово отримувала покарання такі як догана та попередження, догана також даний лідер дозволяв проявляти не компетентність та халатне ставлення до посади він відкрито слав людей на три букви, тиць та отримав за це попередження.
також в мене питання як Ігор Соколовський отримав довіру щоб заступити на полковника НПУ? якщо він знявся з однією доганою та попередженням. В нього мала бути не довіра на керівничі посади. Коли я знявся з посади Полковника ДКВС та у мене було попередження про яка я навіть не знав, я чекав щоб мені вернули довіру біля двух тижнів проявляв роботу на підполковнику ЗСУ. і після хороших звітів мені одобрили довіру на саму афк фракцію. Також даний лідер був обманув гравця стоячи на своїй посаді і замість Ігора Соколовського, адміністрацція виплачувала гроші. тиць.
Також прошу зазначити що даний лідер не подава звітів майже 3 чи 4 тижнів і йому як на диво нічого не було.
І прошу зазначити що ГС Держ Деніс Котик. Зняв заступника ДКВС на ім*я Касьян Алмазов, за те що поступила скарга на ігора соколовського і Касьян у групу ДКВС написав. Цитую --- Як завжди нічого не зроблять а просто скажуть що проведуть біседу ---
Я розумію що після даної скарги в мене не буде довірі на керівничі посади бо ГС держ на мене буде тримати обіду або він її вже тримає через мою фамілію без причина каже що в мене немає довіри на 9 (майор) хоча не була серьозних покарань. Тільке одне і це тиждень назад і мене адмін випустив і сказав щоб такого не повторювалось.

Федя Батурінець відкрив кримінальне провадження за фактом злочину. Натомість його просто зняли з посади через так зване роздування конфлікту з СБУ, а після повернення Феді справу змусили закрити.

тиць
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): --

5. Дата порушення: 31.07.26

Останнє редагування:

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,380
Реакції
1,354
Бали
253
Вітаю
Під час перебування на посаді Лідера СБУ цей гравець дійсно допускав порушення правил та вимог щодо звітів. Проте на той момент посаду ГС Держ обіймала інша особа, тому стверджувати що Деніс Котик "Блатив" на той час Ігоря Соколовського сказати не можна

На момент розгляду його кандидатури на посаду заступника йому було надано довіру, оскільки під час виконання обов'язків Лідера він зарекомендував себе як відповідальний лідер
Вам було видано недовіру попереднім ГС Держ. На цей момент вона вже була знята
Щодо Касьяна: його було знято з посади через неповажне ставлення до ГС Держ. Крім того, в офіційній групі ДКВС він неодноразово допускав неадекватне спілкування, а також у Discord неодноразово висловлював образи на адресу рідних та згадував їх у неприйнятному контексті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі