VINCHI
Пенсія
- Реєстрування
- 20 Гру 2022
- Дописи
- 86
- Реакції
- 76
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм:
Ендрю Винчи
2. Нікнейм адміністратора:
Семпроніо Серо
3. Суть скарги: доповнення щодо обману!
Вітаю.
Після отримання відповіді щодо відмови я додатково перевірив свої матеріали та знайшов фото з гри, на якому зафіксована домовленість між мною та гравцем Гарі Поттер безпосередньо в ігровому чаті.
(Візьміть до уваги ще те, що інша сторона видалила докази)
На фото чітко видно:
Таким чином, домовленість була зафіксована саме в грі, що відповідає вимогам щодо розгляду подібних ситуацій.
Прошу повторно переглянути справу з урахуванням нового доказу та перевірити логи передачі коштів (350кк та 100кк), а також передачу майна (Lamborghini та рюкзак).
Я готовий на будь-який варіант компенсації, аби повернути хоча б частину втрачених коштів.
Прошу Вас, шановний ГА, звернути увагу на цю ситуацію і розібратися повністю, сума не маленька, перегляньте логи, там все це є, принаймні у нього на акаунті є всі надходження коштів, тому що здебільшого він в основному працював у мене, продавав мені і позичив у мене гроші!, і в кінці обдурив на жаль теж мене!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
- нажаль тільки такий, но це не відміняє того що домовленості були саме в грі!
12.21.2025 — триває до теперішнього часу
Ендрю Винчи
2. Нікнейм адміністратора:
Семпроніо Серо
3. Суть скарги: доповнення щодо обману!
Вітаю.
Після отримання відповіді щодо відмови я додатково перевірив свої матеріали та знайшов фото з гри, на якому зафіксована домовленість між мною та гравцем Гарі Поттер безпосередньо в ігровому чаті.
(Візьміть до уваги ще те, що інша сторона видалила докази)
На фото чітко видно:
- нік гравця Гарі Поттер
- ігровий чат + час коли це було
- обговорення умов передачі коштів у борг (+100кк в логах)
Таким чином, домовленість була зафіксована саме в грі, що відповідає вимогам щодо розгляду подібних ситуацій.
Прошу повторно переглянути справу з урахуванням нового доказу та перевірити логи передачі коштів (350кк та 100кк), а також передачу майна (Lamborghini та рюкзак).
Я готовий на будь-який варіант компенсації, аби повернути хоча б частину втрачених коштів.
Прошу Вас, шановний ГА, звернути увагу на цю ситуацію і розібратися повністю, сума не маленька, перегляньте логи, там все це є, принаймні у нього на акаунті є всі надходження коштів, тому що здебільшого він в основному працював у мене, продавав мені і позичив у мене гроші!, і в кінці обдурив на жаль теж мене!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
- нажаль тільки такий, но це не відміняє того що домовленості були саме в грі!
- попередні докази:
(https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА.368215/#post-1473619)
12.21.2025 — триває до теперішнього часу
Останнє редагування: