Розглянуто Для ГА (дополнение)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

VINCHI

Пенсія
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
86
Реакції
76
Бали
23
1. Ваш нікнейм:
Ендрю Винчи

2. Нікнейм адміністратора:
Семпроніо Серо

3. Суть скарги: доповнення щодо обману!

Вітаю.

Після отримання відповіді щодо відмови я додатково перевірив свої матеріали та знайшов фото з гри, на якому зафіксована домовленість між мною та гравцем Гарі Поттер безпосередньо в ігровому чаті.
(Візьміть до уваги ще те, що інша сторона видалила докази)

На фото чітко видно:
  • нік гравця Гарі Поттер
  • ігровий чат + час коли це було
  • обговорення умов передачі коштів у борг (+100кк в логах)

Таким чином, домовленість була зафіксована саме в грі, що відповідає вимогам щодо розгляду подібних ситуацій.

Прошу повторно переглянути справу з урахуванням нового доказу та перевірити логи передачі коштів (350кк та 100кк), а також передачу майна (Lamborghini та рюкзак).

Я готовий на будь-який варіант компенсації, аби повернути хоча б частину втрачених коштів.
Прошу Вас, шановний ГА, звернути увагу на цю ситуацію і розібратися повністю, сума не маленька, перегляньте логи, там все це є, принаймні у нього на акаунті є всі надходження коштів, тому що здебільшого він в основному працював у мене, продавав мені і позичив у мене гроші!, і в кінці обдурив на жаль теж мене!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

- нажаль тільки такий, но це не відміняє того що домовленості були саме в грі!

5. Дата порушення:
12.21.2025 — триває до теперішнього часу

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Уважно ознайомились з усіма матеріалами скарги та взаємодією між вами та згаданим гравцем. Після тривалого аналізу та консультацій, дійшли до висновку, що нажаль без фіксації умов договору з вашої сторони неможливо довести, що дана взаємодія мала характер повернення боргу та наявності заборгованості.

Зробити виключення в цьому випадку є порушенням діючих правил Ukraine GTА.

На превеликий жаль, відмовлено.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Було надано додаткові докази переписки та умов РП-договору, які збігаються з взаємодією персонажів у відповідний час. Скаргу розглянуто та схвалено. Гравець Гарі Поттер [223077] отримує блокування та обнулення ігрового облікового запису.
Все наявне майно, яке частково покриє збитки, буде зараховано на ігровий обліковий запис Ендрю Винчи [60271].

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі