Зачинено Для ГА з приводу скарги Ломакіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
73
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
  3. Суть скарги: Шановне ГА дивиться в чому суть мені цікаво які тут образи та який злив фракції, оскільки я не працюю в НПУ К. Якщо керівник НПУ К не може пояснити своїм підлеглим їх обов’язки то в чому моя провина. Якщо є певні правила проекту UKRAINE GTA. Підлеглі пана Ломакіна не розуміють їх, інструкторі пояснюють, проводять лекції, іспити, видають їм звання. Вони елементарного не знають. Це не я придумав правила про підрозділ НПУ К тобто всі повинні їх дотримуватись для всіх гравців все однаково. Це не мої проблеми, що працівники не розуміють структуру НПУ, а погана робота керівництва. Я ж їх не відслідковую та доступу немає до НПУ К, що мені нічим зайнятись, якщо є порушення то дійсно я буду подавати скаргу. Якщо пан Ломакін хоче щоби мене заблокували, хай краще займається своїми обов’язками бо дивиться як на те пішло передивиться скільки скарг на працівників НПУ К, скільки порушень. Чому не було такого при Андрій Медвідю бо ця людина займалась фракцію та її всі поважали. Чому при А.Медвідю не були масові порушення працівників НПУ К. Пан Ломакін розуміє, що він не виправдовує ті повноваження які на нього поклали. Він хоче звалити все на мене, що я йому заважаю не даю працювати, зливаю інформації. Мені цікаво якщо ти працівник поліції ти маєш право продавати алко, а звичайний гравець ні. Навішо зробили Ukraine GTA «закони України» як в реальному житті. Розробники зробили ліцензії які можна купити є правила проекту Ukraine GTA хай дотримуються цих правел. Звичайні гравці за нелегальний продаж алкоголю несуть покарання, а чим відрізняється працівник поліції від їх якщо він нелегально продає алко то хай і несе відповідальність. Та за що мені дати покарання я ніякі чити не використовую, гравців не обманюю, проект не ображаю, гравців теж не ображаю. Граю чесним образом, жорстких порушень не робив. Прошу Вас шановне керівництво дати пану Ломакіну покарання за наклик, дивиться нічого мені робити створювати інші акаути з другий ПК. Тратити час на пана Ломакіна, панові Ломакіну потрібно писати вірши, а не займати посаду керівника НПУ К. Та вреальному житті у мене є справи, ви у являєте буду я створювати акаунти щоб скинути с посади Ломакіна. Дивиться шановне ГА ви можете провести перевірку на працівників НПУ К, шукати мій ліповий акаут нібито я працюю в НПУ К. В мене вже досвід був з працяю в НПУ більше ні зашо не піду бо ти не можеш нормально пограти, постійно повинен знаходитись в НПУ. Краще грати сам по собі насолоджуватись грою Ukraine GTA. Пане Ломакін я не настільки відбита людина щоб створювати інші акаунти та грати з них. Пане Ломакін ви тієї уваги не заслуговуєте. С приводу мої скарг на ваших працівників оскільки я працював в НПУ К так як вони мені знайомі то дійсно я буду бачити нік гравця, а ваші люди самі зустрічаються мені на Ценральному ринку бо більшість часу я знаходжусь на ЦР то який тут злив фракції НПУ К. Якщо я бачу порушення працівника НПУ К то дійсно я буду заливати скаргу бо є певні правила. Звичайний гравець за нелегальний продаж алкоголю несе покарання то чим краще працівник НПУ К. Коли я працював в поліція я зміну не прогулював, постійно знаходився в НПУ К, в спец. звязку перебував. Чому ті люди які перебувають в НПУ К не розумію цих правил та мають високі звання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): . Рішення ГА з приводу мого блокування за посилання , дивиться я всі пройшов перевірки.
  5. Дата походження: 22.08.2024

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі