Розглянуто Для ГА или КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
200
Реакції
596
Бали
98
1. Ваш нікнейм: Руди Гатило
2. Нікнейм адміністратора: Адам Грінвуд
3. Суть скарги: я не согласен с вердиктом данного администратора на скаргу которую прикреплю ниже
на моем видео зафиксировано рк от лидера клана MARLBORO
Есть два правила для бизваров , а именно ( 1.12. Сторона, яка забиває битву повинна прибути за 5 хвилин до початку битви. А так же правило 1.5. RK не розповсюджується для учасників битви. Которое сказал мне данный администратор)
Мое мнение таково , я убил лидера в 51 минуту то есть не нарушая правила что дм можно за 7 мин до начала бизвара
За 5 минут могли приехать участники его клана на сторону страйка , да в принципе могли где угодно стакнуться чтобы зайти на бизвар , лидер решил приехать на то же самое место совершив рк
А мне тыкают правило 1.5 когда оно распространяется смыслом что когда начался бизвар и вас убили , вы можете приехать на рк и никакого наказания не будет
Я считаю Адам не правильно рассмотрел данное грубое нарушение от лидера , прошу пересмотреть и выдать наказание и пред на клан
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/рк-от-лидера.424570/
5. Дата порушення:

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
980
Реакції
617
Бали
153
Вітаю
Скаргу буде перерозглянуто та видано покарання відповідно по скарзі
З адміністратором буде проведена бесіда
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі