Відмовлено Для ГА (обман администрации + слив игрока)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
12
Реакції
8
Бали
6
1. Ваш нікнейм: 9434
2. Нікнейм порушника: 96457
3. Назва клану порушника: VOR
4. Суть скарги: Людина подола скаргу на мене . Во первых согласно його фрапсу він каже тайм код 0:12 ( навмисний таран) - він в мене сам втараніл і переслідував навмисно . я не справілся с управленіем и меня занесло в противоположную сторону , а он жалуется что это специальный таран , если б это был бы специальный таран то я бы в него специально таранил авто до конца а меня просто занесло , а это клевета на игрока согласно правилам сервера . Во вторых дальше он описывает тайм код 1:49 инкосаторщик атаковал авто т.к. он атаковал инкосаторов а инкосаторы защищались, + инкосатор ударил тайзером т.к. это была защита он неиспользывал оружие с нашей стороны небыло нарушений.
Теперь по этой скарге на видео видно что я до его авто даже не коснулся когда он в летел в кювет из-за того что он не справился с управлением сам , обратно же это идет обман Администрации и клевета на меня.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): доказательства в описании жалобы.
6. Дата порушення: 01.03.2026

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, уважно переглянувши всі Ваші скарги та уважно проаналізувавши всі події які відбулися, можу сказати лише декілька речей!
З приводу цієї скарги - тик. ЇЇ було пере розглянуто і виявлено порушення за що людина понесе покарання!
З приводу цієї скарги - тик. ЇЇ було відмовлено так як доказів недостатньо!
І так з приводу зливу чи обману наразі доказів не достатньо! Але за гравцем будем більш уважніше слідкувати!
ВІдмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі