Відмовлено Для ГА. оскарження WARN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мага Одесский

Шановний гравець
Реєстрування
3 Чер 2024
Дописи
82
Реакції
43
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Роберт Сіменс
  2. Особистий нікнейм: Роман Ігорович
  3. Суть скарги: Особисто на мою думку я вважаю, що рішення Адміністратора Роберт Сіменс не є компетентним в данній ситуації з варном. пояснюю. я їхав з своїми друзими на своему ролс ройс фантом, ми вже прилижались до перехрестя біля епіцентру, та вже коли я переїхав всю толпу людей та державних службовців я це помітив бо самого мене в цей момент відволікли в реальному житті, я затормозив, але по мені одразу відкрили вогонь, та я звідти уїхав, після чого я отримую варн за ДБ. Оскарження- я не вважаю що державні службовці повинні стояти по середині дороги, та комунікувати з іншими людьми для виписання штрафа/ попередження, також всі люди які стояли дооколо данних держ службовців я вважаю, що повинні знати, що дорожна полоса це зона повищеної небезпеки, але на це Роберт Сіменс не звернув ніякої уваги, бо на його думку просто було порушення, а з яких обставин воно було, це вже не його справа, на мою пропозицію переглянути відкат, що може там не було навіть 3 людини, Адміністратор відповів, що не в данній ситуації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1725474660202.png
  5. Дата походження: 04.09.24

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, розглянувши уважно докази та вашу історію покарань виношу вердикт:

Покарання видано вірно, в наступний раз будете отримувати блокування.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі