Розглянуто Для ГА пані Київської

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Дейнека

Новий гравець
Реєстрування
7 Чер 2025
Дописи
17
Реакції
0
Бали
198
Ваш нікнейм: Влад Дейнека
Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
Суть прохання: можливість оскарження 9-12 рангів держ. структур

Вітаю, шановна адміністрація.
Я повністю ознайомився з відмовою на моє минуле оскарження і повністю усвідомлюю серйозність ситуації з Google-таблицею рапортів державних організацій. Згоден із тим, що мої дії виглядали як загроза для роботи держ. структур.
Хочу щиро пояснити ситуацію та запевнити, що у мене не було жодного злого умислу чи бажання нашкодити/знести ресурс. Це сталося через мою дурість, про яку зараз дуже шкодую. Я не мав на меті зіпсувати роботу адміністрації чи лідерів.
Я усвідомив свою помилку і розумію, чому адміністрація зайняла таку жорстку позицію. Проте UKRAINE GTA для мене — це проєкт, де я провів багато часу і справді хочу корисно працювати на благо державних організацій.
Звертаюся до Вас із проханням дати мені останній шанс під випробувальний термін:
Я готовий відбути скорочений термін ЧС (наприклад, 30/60 днів замість безстрокового).
Готовий особисто допомогти з відновленням чи налаштуванням таблиць / будь-якою рутинною роботою для держ. структур, щоб ділом довести свої наміри.
Дуже сподіваюся на ваше розуміння та другий шанс. Подібного з мого боку більше ніколи не повториться.
4. Докази: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГС-ЗГС.432506/
5. Дата: 25.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі