Відмовлено Для ГА потребує швидкого розгляду Сазантов як справи друже?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Асікс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
152
Реакції
176
Бали
204
1. Асікс Варшавський
2. Олександр Сазантов
3. Відколи на сервері за 2 роки тільки моєї гри почали відкидувати в бан не дивившись історію покарань а не в мут. Добре згоден адміністратор Микола Дайшенко попередив що буде бан коли я вже написав але такого ніколи не було. По поводу Сазантова адміністратор що на івентах що просто завжди робить свою роботу на отʼєбісь вибачте за вираження. Прошу оскаржити та розбанити мене та гравця Тимофія Коломойського він також отримав бан.
4.
5. 25.08.26

Вкладення

• image.png
    image.png
    41.2 Кб · Перегляди: 18

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
581
Реакції
357
Бали
478
Вітаю
Хочу пояснити ситуацію щодо виданого вам покарання. У даному випадку «200» використовується як позначення загиблого військовослужбовця під час війни в Україні. Ви написали «Спаркл 200», через що ваше повідомлення було розцінене як порушення правила «Неадекватні висловлювання».

Звертаємо увагу, що подібні висловлювання можуть сприйматися як недоречні та неповажні, особливо з огляду на контекст війни. Саме тому за дане порушення було застосовано відповідне покарання. Рішення щодо покарання було узгоджено з Головним Адміністратором.

Також варто врахувати, що для учасників клану Спаркл подібне повідомлення могло бути неприємним і образливим. Ви пишете подібні висловлювання у VIP-чаті, де їх можуть бачити інші гравці.

Серед учасників клану можуть бути військовослужбовці, які заходять у гру, щоб хоча б на деякий час відволіктися від того, що відбувається навколо, відпочити та поспілкуватися з іншими гравцями. Однак, коли в чаті з'являються подібні висловлювання, це може нагадувати їм про важкі події та викликати неприємні емоції.

Саме тому просимо надалі уважніше ставитися до своїх слів у VIP-чаті та враховувати, що за екраном також знаходяться реальні люди, для яких подібні висловлювання можуть бути болючими або неприємними. Потрібно поважати інших гравців та не використовувати теми війни як привід для образ чи провокацій.

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,790
Реакції
961
Бали
409
Вітаю.
Покарання видано правомірно. Вислів «Спаркл 200» є неадекватним висловлюванням та передбачає покарання у вигляді блокування.
Щодо дій адміністратора Олександра Сазантова - підстав для перегляду його дій у цій ситуації не вбачаю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі