Схвалено Для ГА серверу прошу розглянути

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Грешник

Козак
Реєстрування
14 Вер 2022
Дописи
2
Реакції
8
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Річард Мирний ,
Особистий нікнейм: Михайло Грішник
Суть скарги: Перекупили машину коли був рп договір
Я дуже працював на івенті і заробив машину івент і мені запропонували величезну суму і я згодився і ми з покупцем написали рп договір і згодились дві сторони , Та знаючи наші правила Рп понад усе і я домовився і погодилися обидва і мені скидують суму на карту і решту я йому хотів передати але Гравець Андерсон Самурай способом очікування в тиху перекупляє машину .
Після цієї ситуація я відав 230 млн гравцю з яким договір підписав . Прошу розглянути скаргу з повною рп ситуацією, Рп на нашому сервері це головне інадіюсь на ваш гарний розгляд , бо в житті якшо ти підписав договір інша людина машину неможе купити , Дякую за увагу
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): доказ
Дата походження:30.10.2025

Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
40
Реакції
25
Бали
23
Будь-яка торгівля має бути затверджена рп договором, також прошу додатково звернути увагу на пункт 1.12 правил Ukraine GTA
Знаючи як важко дається крафт на івенті вважаю необхідним повернути авто власнику

Limonich

Новий гравець
Реєстрування
26 Кві 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Гравці не зобов'язані знати весь функціонал ігрового моду, але всі зобов'язані дотримуватися основ рп, договір купівлі-продажу основа домовленостей

Анонімус

Новий гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
1
Реакції
3
Бали
6
У мене колись була схожа ситуація, машину повернули, вважаю за потрібне віддати авто назад, оскільки виставити повну ціну не завжди можливо. Все було прописано по РП і це важливо!

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Переглянувши докази та додаткову інформацію - дії щодо придбання / продажу даного транспорту серед усіх учасників ситуації було відкачено. Майно буде компенсовано. На майбутнє, використовуйте функцію продаж/придбання транспорту через TAB - Авто аби таких ситуацій в подальшому не траплялись.

|СХВАЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі