Розглянуто Для ГА скарга на ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Тюленев.

Партія "НФС"
Реєстрування
5 Чер 2025
Дописи
92
Реакції
114
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Саня Тюленев
2. Нікнейм адміністратора:Станіслав Нікончук
3. Суть скарги: вітаю, я експолковник НПУ не погоджуюсь з рішенням данного адміністратора, поясню ситуацію
я впустив кланівця в підвал ГУНПУ що призвело до того що він випустив (як мені доповіли) свого дружка за що я отримав догану, до догани немаю нічого проти, однак через 2 хвилини мені написали що я знятий за недбале ставлення до своєї посади (у трудовій втрата довіри).
Я хочу наголосити я порушив і це є записано та готовий понести покарання але я вважаю що данної ситуації не достатньо для зняття до того в мене вже була догана яку по ідеї мали зняти за були за звіт які перевіряють раз в півроку.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): трудова книга
5. Дата порушення: 12.01.2026

Адам Міцкевич

Заступник НПУ / ІП | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
353
Реакції
401
Бали
123
Як керівник ГСУ (це був мій заступник), погоджуюсь з оскарженням, він працював добре, старався, всі ми не без гріха однак якщо знімати всіх на право і на ліво за не тяжкі порушення, нікого не залишиться,

Він працював гарно, разом зі мною розвивав підрозділ і приймав участь у багатьох Рп процесів

Влад Тейлор 🏟️🏟️🏟️

Підполковник ДКВС Cхідна Україна
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
185
Реакції
171
Бали
48
Як керівник ГСУ (це був мій заступник), погоджуюсь з оскарженням, він працював добре, старався, всі ми не без гріха однак якщо знімати всіх на право і на ліво за не тяжкі порушення, нікого не залишиться,

Він працював гарно, разом зі мною розвивав підрозділ і приймав участь у багатьох Рп процесів
Погоджусь з паном Адамом буд таки у вас ніколи не було помилок

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,544
Реакції
995
Бали
253
Вітаю!

За словами ЗГС держ, від вас було багато порушень та неадекватної поведінки під час того як ви перебували на посаді Полковника НПУ. Саме за ці порушення ви були зняті зі своєї посади, а остання ситуація була критичним аргументом для вашого зняття.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі