Розглянуто Для ГА, скарга на Ярославчіка Кримського :(😜

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аня Чортенко

Адміністратор | Північна Україна
Реєстрування
3 Вер 2024
Дописи
74
Реакції
91
Бали
78
Вік
20
1. Ваш нікнейм: Аня Чортенко
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кримський
3. Суть скарги: Не згодна з виданим покаранням. Був виданий бан за порушення 7.2.
Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA.
Покарання було видано за мою аватарку в телеграмі, де був ярослав (доказ був наданий ГА). В чому тут злив особистої інформації? Якшо ця фотка у вільному доступі у нього на аві і це може побачити кожен гравець. На мою думку, адміністратор видав покарання неправильно, згідно з вищесказаним та не підпадає під правило 7.2 і взагалі не є порушенням правил і не вважається зливом особистої інфи.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 02.01.2026

Ярослав Кримський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
610
Реакції
897
Бали
153
Вітаю! Отже розпочнемо з того як ви поставили моє фото собі на аватарку у телеграмі, яке порушує правила UKRAINE GTA а саме 7.2, всі докази були надані ГА/ЗГА щодо цієї ситуації, і хочу нагадати у вас ще досі стоїть моє фото у себе у телеграмі тому
Очікуйте остаточної відповіді від ГА/ЗГА.

Аня Чортенко

Адміністратор | Північна Україна
Реєстрування
3 Вер 2024
Дописи
74
Реакції
91
Бали
78
Вік
20
Вітаю! Отже розпочнемо з того як ви поставили моє фото собі на аватарку у телеграмі, яке порушує правила UKRAINE GTA а саме 7.2, всі докази були надані ГА/ЗГА щодо цієї ситуації, і хочу нагадати у вас ще досі стоїть моє фото у себе у телеграмі тому
і шо, це кожен гравець як і я могли поставить, в чому тут злив?

Стас Чортенко

04 Північна Україна
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
302
Реакції
135
Бали
88
Вік
17
Ярославе, а якщо я зараз поставлю вашу фотографію, то ви мені також блокування дасте?

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Ви навмисно поставили фотографію з реального життя адміністратора собі на автарку, що вже підпадає під правило 7.2 а саме

7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA

Адміністратор порахував ваші дії як цілеспрямований злив фотографії.
За що ви й отримали покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі