Ярослав Дейдаров
Західна Україна
- Реєстрування
- 2 Кві 2023
- Дописи
- 202
- Реакції
- 133
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький, Вікторія Коваленко
- Особистий нікнейм: Дензель Джаггернаут
- Суть скарги: Вітаю, Шановна адміністрація, хочу звернути увагу на дане порушення зі сторони колишнього лідера клану HeadHunter , а саме від Тобімару Оричімару : Даний клан мав 2/3 доган і 1/2 попереджень , після чого на нього з'явилась ще одна скарга , а саме образа гравців яка була схвалена , коли даний лідер зрозумів , що ось з хвилини на хвилину є шанс що клан або видалять або знімуть не маленьку суму з общаку , ну і клан автоматично злетить з топ-10 , він вирішив зробити наступним чином , а саме злити общак та видалити клан , не буду суперечити тому що на клані тоді не було 3/3 доган , але він вирішив просто переграти нашу адміністрацію на користь собі . Тому прошу уважно розібратись в даній ситуації , та все ж таки видати покарання даному лідеру. І хочу зауважити ще те , що колишні гравці клану HeadHunter навмисно зливають наш клан , а саме клан MARLBORO , що є недопустимим на нашом проекті, Також сьогодні була ситуація гравець видаленого клану, говорив мені що в нас ще є скарги та ми будем кидати щоб видалити клан MARLBORO.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 01.05.2024