Артем Грицуля
Новий гравець
- Реєстрування
- 25 Жов 2025
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
- Ваш нікнейм: Артем Грицуля 193808
- Нікнейм адміністратора: Андрій Федорченко
- Суть скарги: По даній скарзі Скарга від Адміністратора Андрія Федоренко. Я отримав покарання у вигляді - 2-х днів бану за - Порушення пункту 5.14 — Згадка рідних / родичів. Як бачите на відео відбувався конфлікт між людиною яка подавала скаргу та іншою особою жіночого роду. Time-code - 0:18 я лише прокоментував дану ситуацію зі словами "Бля, вся суета в войсах из-за малых", як Ви бачите надалі більше нічого з моєї сторони не відбулось. Також в цій скарзі дуже цікавий момент, а саме - автор скарги особисто пише описуючи ситуацію про те, що "матюжишся я почав на неї наїжати так як і вона кажу їй закри єбало старуха в ітозі вога сказала мамці будеш свої таке говорити" а на відео, як бачите цього моменто не видно. Як на мене адміністратор повинен був запросити відкат до початку конфлікту, щоб розуміти ситуацію повністю, адже навіть по словам автора зрозуміли, що з його сторони була провокація, а такі слова, як "старуха", "стара" можна прирівнювати до завуальованих образ рідних.Також ви можете помітити з монтування доказів на відео, де автор скарги зажимає рацію, але звуку не має, адже він його вирізав. Дані дії порушують - 7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня
- Доказ порушення (скриншот/відео):Надав вище
- Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
- Дата порушення:28.04.2026