Відмовлено Для ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Бер 2024
Дописи
81
Реакції
16
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:Льолька Золдік
  2. Особистий нікнейм:Максим Талавірка
  3. Суть скарги:Я не розумію за що було видано покарання хотя я нічого не говорив такого я просто запитав чому останні мп виграють тіки TOSVA ТА KRAUNT І це трошки похоже на блат, потім даний адмністратор не за що видав покарання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1738848224384.png
  5. Дата походження:06.02.25

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю. Розглянувши ситуацію та передивившись відеодокази, хочу пояснити, чому покарання було обґрунтованим.

Згідно з пунктом правил 4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації", заборонено неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій та висміювання. За це передбачено покарання у вигляді муту до 180 хвилин або бану від 4 днів.

У вашому випадку ви не просто ставили питання, а кілька разів натякали на "блат", звинувачували адміністратора в упередженості та називали його "блатером". Крім того, це була не поодинока ситуація звинувачення без доказів. Такі висловлювання є порушенням правил, оскільки підривають авторитет адміністрації та створюють негативну атмосферу на сервері.

У зв’язку з цим знімати покарання не будемо. Якщо ви вважаєте, що певні гравці отримують переваги несправедливо, ви завжди можете залишити скаргу у відповідному розділі, але робити безпідставні звинувачення – неприпустимо.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі