Зачинено Для ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

d0zex

Новий гравець
Реєстрування
28 Чер 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Артем Гаражний 129
2. Нікнейм адміністратора: Га,ЗГА
3. Суть скарги: оскарження блокування
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення:-
Вітаю, шановна головна адміністрація та заступники головного адміністратора. Звертаюся до вас із проханням розглянути ситуацію з моїм акаунтом Артем Гаражний (ID: 129) в індивідуальному порядку.

Мій акаунт знаходиться в блокуванні на 6000 днів за використання стороннього софту вже близько 6–7 місяців. Я повністю ознайомлений з правилами поточної амністії та чудово розумію, що мій термін покарання перевищує встановлений ліміт у 1000 днів, тому автоматичному розбану він не підлягає.

Я не прошу знімати блокування зі старого персонажа, повертати майно, ігрову валюту чи рівень. Моя мета — отримати дозвіл на повне анулювання мого минулого на проекті. Я звертаюся з проханням повністю видалити всі мої старі заблоковані акаунти, які задокументовані за мною, щоб надалі це не вважалося мультиакаунтством або обходом діючого бану.

Прошу ГА та ЗГА надати мені офіційний дозвіл зареєструвати один єдиний новий акаунт і почати гру на сервері абсолютно з чистого аркуша. За пів року в бані я зробив правильні висновки, софт повністю видалено, і я хочу просто спокійно та чесно грати, не порушуючи правила сервера.

Сподіваюся на ваше розуміння, об'єктивність та конструктивне рішення щодо видалення моїх старих профілів і надання можливості почати все заново. Дякую за приділений час.

d0zex

Новий гравець
Реєстрування
28 Чер 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
3
закройте

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,933
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Зачинено за проханням автора

Зачинено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі