Відмовлено Для ГА та КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,217
Реакції
1,165
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Олександр Юрчишин [122990]
  3. Суть скарги:
Вітаю Шановна Адміністрація!
Як відомомо Вам, Пане Мельник та іншим читачам, мене було знято з посади адміністратора 25.03.2025 за гру за стороніх проектах. Коли мене зняли з всіх посад, а саме: S.M+Ст.а+ЗГС Держ, я вирішив зайняти посаду З-L НПУ Х, але пройшов певний термін часу (27.03.2025- 11.04.2025) та я отримав покарання у вигляді warn. Після отримання попередження, все почалось проходити як в тумані, що я маю на увазі, коли я отримав варн, в мене наче як відключилась голова, та я не розумів що я почав робити, коли я зрозумів що я накоїв, було пізно, отримав блокування за образу адміністрації, але пройшла певна кількість часу (десь тиждень), як я спілкувався з подругою, яка почала пітримувати в цій ситуації що коїлась, та в голові знову заграв оркестер через який я написав скаргу на адміністратора, що адміністратор зливав мені інформацію, яка мене не повинна була стосуватися, де після чого отримав додатково покарання до свого блокування за спробу зливу адміністратора. З моменту блокування пройшло майже 5 місяців (11.09.2025 буде 5 місяців) (11.04.2025 отримав перше блокування).

ПРОШУ вибачення перед всім складом адміністрації за свої некоректні дії як на посаді адміністратора, так і на звичайному гравцю, коли я допускав дії невідповідаючі адміністратору, та коли скоїв дії після посади адміністратора, невідповідаючі дії минулому Ст.А. Свої дії які були скоєні під час перебування на посаді адміністратора та після перебування , я переусвідомив та зрозумів, прошу ще раз вибачення за свою некоректну поведінку.

КД на посаду Ігрового Помічника
Образи гравців/адміністрації/батьків: 5 місяців
Злив особового складу: 6 місяців

Прошу зменшити КД або зняти його, так як пройшло вже майже 5 місяців та я усвідомив всі свої помилки та дії, прошу Вас, Пане ГА та КА надати другий шанс на зайняття посади адміністратора.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
5. Дата походження: 31.08.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі