Розглянуто Для ГА та С.Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Тархун

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2024
Дописи
68
Реакції
82
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Нікіта Волков
  2. Особистий нікнейм: Даня Керрі
  3. Суть скарги: Вітаю шановні ГА та керівництво проекту.Адміністратор на якого я скаржуся проводив івент король м4, та гравець який переміг передав привіти, в тому числі й нашому клану назвавши нас двохсотими та спеціально пропустив одну літеру в назві нашого клану.
    Що саме цікаве, що адмін так і написав, а коли я визвав його в репорт й вказав на таке не шанобливе ставлення до мого клану не стільки гравця, що переміг, а саме адміна, то він посміявся наді мною й видав мені мут, що взагалі є неприпустимим для адміністратора, адже адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями.
    Фрапс нажаль я в цей момент не вів, а зробив лиш скріни розмови, але прошу запросити в адміністратора фрапс та переглянути його будь ласка.
    Також прошу видати йому покарання. Можливо й я був дещо на емоціях через такі образи від того, хто має керуватися лише правилами проекту й бути непредвзятим в любій ситуації, бо ж тут я побачив не тільки некомпетентність, а і зверхне ставлення та насмішку.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
  5. Дата походження: 19.01.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Адміністратор отримає покарання за свою неуважність
Гравця, який так висловився, буде покарано згідно правил.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі