Зачинено Для ГА та для Керівника Поекту (если інші адміни будете відмовляти скаргу я буду робити нові) Так що дайте провірити ГА та керівнику проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вован4ик

Козак
Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
36
Реакції
10
Бали
63
1. Ваш нікнейм: не помню
2. Нікнейм адміністратора: Server
3. Суть скарги: БАН за чити та за ПЗ
Доброго ранку ГА та Керівник проекту Ukraine GTA, хочу вам сказати щоб ви дали мені останній шанс щоб я міг грати на вашому проекті. Если чесно казати про проект: то він просто ахуєнний (вибачте за мати), я вже відсидів лише 1 місяць в бані. Я створював поза вчора аккаунт на 07 сервері мені там дали бан спустя 4 години в грі із за бану на 03 сервері за чити и пз. Я на два сервери відправляв скаргу і мені там відмінили. Надаю вам посилання на них: скарга 1 на 03 сервері, Скарга 2 на 07 сервері та на 01 теж подавав скаргу але мені так же само дали відміну оскарженню скарга 3 на 01 сервері. Вчора я говорив з кервіником, щас надам вам переписку скірншотами або в текстовому форматі. Скріншоти: Скірншот 1 Скріншот 2 далі я йому надаю на 2 скарги де мені відмовили Скріншот 3 Скріншот 4 і тут я чекав поки його відповідь на нього але він походу був зайнятий.
Дорогі ГА та керівник проекту Олег Галицький я хочу ще раз пограти на вашому проекті без чита и без пз, хочу почати все з нуля на новому сервері 07 чи на всіх серверах дайте будь ласка мені останній шанс. І поясніть чому відмінили 3 скариги будь ласка. Мій телеграм для зв*язку: @barashuk_01

Дякую що прочитали мою скаргу

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скриншот
5. Дата порушення: 23.07.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,177
Реакції
2,085
Бали
643
Вітаю
Покарання залишається чинним, та також попереджую вас про пункт правил форуму, а саме:
3.5 Заборонено публікацію кількох тем з однаковим змістом (Флуд темами, 3+ теми). | Бан 7 днів.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі