Йдемо далі, шановний, вище я вам дав свій особистий коментар по скарзі на лідера СБУ та його заступника, зараз пройдемося по скарзі на адміністратора:
Ви не можете робити висновки та звинувачувати адміністратора в тому, що це є його друзі. В першу чергу, коли людина знаходиться на посту адміністратора він не може «блатити» «покривати» як ви ще там казали «друзів» для адміністратора всі гравці однакові, бо в першу чергу це є споживачі продукції «Ukraine GTA”, а адміністрація це є команда, обовʼязкі якої є надання комфортної гри та атмосфери на проекті, кажу це до того, що адміністрація ставиться на одноковому рівні до всіх гравців та з холодною головою розглядає скарги, видає покарання.
Як ви можете робити висновки, чи переглянув адміністратор ваш відео доказ чи ні? Ваша скарга була подана о 2 ночі і закрита о 12 годині дня. Адміністратор мав відео та докази у відкритому доступі протягом 10 годин, ваше «кіно» можна було переглянути 20 раз. Не думаю, що ви 10 годин сиділи на скарзі та передивлялися активність адміністратора. Тому це не є аргументом звинувачувати, що він 10 хвилин посидів перед закриттям скарги.
Йдемо далі, шановний, що це за аргумент «скарга зачинена дуже рано», адміністратор має регламент, згідно якого розглядає скарги, а саме скарга повинна бути розглянута протягом 24 годин, які ви можете висувати претензії до цього пункту!? Ви навпаки повинні бути вдячні, що ваша скарга була в пріоритеті і була розглянута раніше, ніж інші, нагадую, що адміністратор має інші справи, окрім скарг.
Як гравець, який на даний момент грає в державних організаціях, можу сказати, що даний адміністратор є цілком компетентною людиною та з головою ставиться до своїх обовʼязків. У будь якому випадку, не вам вирішувати яке покарання понесе адміністратор, у випадку, якщо він був некомпетентний.
А судячи з вашого коментаря, що «Громова знала що їй нічого не буде», то на вашому «доказі» не видно жодного висміювання, та поведінки, яка показувала би, що їй дії будуть безкарні. Також хотів би наголосити, що ми живемо у вільній країні, та кожен вибирає якою мовою йому спілкуватися, хоч англійською, французькою чи російською. Хотів би вам нагадати, що на нашу країну напала не «мова», а країна. Також у европейських страхах Прибалтики люди спілкуються теж російською мовою, то що вони тепер «свині» з ваших слів? Чи російсько мовні українці вже не українці? Особисто моя думка, людина спілкується на тій мові, на якій їй зручно, на якій виховувалася у сімʼї та проживала життя і не ваше право судити людину по мові, якби вам потрібна була б допомога від гравця, адміністрації, фракції то ви би з радістю зрозуміли би «свинячу. Думайте…