Розглянуто Для ГА чи ЗГА | Артем Українець

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
82
Реакції
92
Бали
33
1. Ваш нікнейм:Максим Батурінець
2. Нікнейм адміністратора:Артем Українець(також особи на відео які стріляли (FD))
3. Суть скарги:Вітаю шановні ГА та ЗГА це повідмлення я пишу з метою некомпетентності адміністратора.На відео видно як гравці з клану почали по мені відкривати вогон,після чого я викликав адміністратора ,щоб він прослідкувавза ситуацією, і відгукнувся Артем Українець.Я думаю він мав би побачити ситуацію так як після того як я викликав його він написав слідкую,і вони ще раз відкрили вогонь.Навіщо робити кнопки у грі мене вбивають,я застряг і Т.Д. якщо ви пишите, або РП-шляхом,або Якщо у Вас є відеодокази подавайте на форум.Навіщо таке робити якщо воно не робоче.Ситуація була ясна, та адміністратор бачив порушення, так як тільки він відгукнувся вони знову посали стріляти.Прошу прийняти якісь міри ,а також покарати клановців!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Клікабельно
5. Дата порушення:09.03.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,946
Реакції
1,813
Бали
253
Вітаю
По перше, ви є Держ службовцем та у вас відбулась РП ситуація. Адміністрація не втручається в РП процес.
По друге, адміністратор не міг побачити повної ситуації для того, щоб дати покарання.
Тому ви можете подати скаргу на гравців Неоф з більш повним відео.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі