Розглянуто Для ГА, ігнор в дс, та несправедливість

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хеккі Молдаванович

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2024
Дописи
64
Реакції
54
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
  2. Особистий нікнейм: Максик Абдурахматович
  3. Суть скарги:
    Доброго дня.

Хочу подати скаргу на головного адміністратора Віктора Репецького через несправедливе рішення.

Мене обманув гравець Андрій Гереманюк(41799) на бумбокс за 21 млн. посилання на скаргу - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Обман-на-бумбокс.337930/
    Цей самий гравець обманув ще одного гравця таким самим способом, але вже на 20 млн. посилання на скаргу - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скам-на-20кк.337954/

Обидві скарги були розглянуті КА Макс Набановом, після чого ГА Віктор Реперький додав відповідь Станіславу Вінчестеру, що йому буде видана компенсація, а мені він нічого не відписав, хоча ситуації повністю однакові.

Я звертався до адміністратора в Discord, але він мене проігнорував.

Прошу переглянути ситуацію повторно, провести перевірку дій адміністратора та видати мені компенсацію, як і іншому гравцю, оскільки я також постраждав від того ж самого шахрая.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    @[ГА_06] Віктор Репецький - Discord 04.11.2025 20_02_41.png
  5. Дата походження: 04.11.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Кожен випадок є унікальним та розглядається окремо один від одного, враховуючи багато факторів та обставин. На балансі у гравця лишилась менша кількість коштів, ніж та, на яку вас було обмануто. Таким чином можемо запропонувати вам часткову компенсацію в розмірі 9 мільйонів відповідно до тої суми, яку вдалось утримати на обліковому записі порушника.

Надайте відповідь у цій скарзі.

Хеккі Молдаванович

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2024
Дописи
64
Реакції
54
Бали
23
Вітаю.

Кожен випадок є унікальним та розглядається окремо один від одного, враховуючи багато факторів та обставин. На балансі у гравця лишилась менша кількість коштів, ніж та, на яку вас було обмануто. Таким чином можемо запропонувати вам часткову компенсацію в розмірі 9 мільйонів відповідно до тої суми, яку вдалось утримати на обліковому записі порушника.

Надайте відповідь у цій скарзі.
Доброго дня.

Дякую за відповідь та розгляд ситуації.

Хочу уточнити, що я також був ошуканий цим самим гравцем тим самим способом, що й інший постраждалий, якому було видано повну компенсацію.

Я розумію, що кожен випадок розглядається окремо, однак ситуації абсолютно ідентичні — одна й та сама схема, той самий порушник, однакові умови обману.

Прошу розглянути можливість повної компенсації суми у розмірі 21 млн, оскільки я також постраждав від цього шахрая і вважаю, що часткова компенсація є несправедливою.

Якщо частина коштів порушника залишилась на його акаунті, прошу уточнити, чому решта не може бути компенсована за рахунок адміністративного резерву, як це було в інших аналогічних випадках.

Дякую за розуміння і сподіваюся на справедливе рішення.

З повагою,

Максик Абдурахматович

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю.

Даний гравець отримав покарання згідно правил Ukraine GTA п
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
але згідно
Примітка 1: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає - в компенсації буде відмовлено, але якщо є на твінк-акаунті - його буде обнулено також.
так я к у гравця на акаунті були кошти вони були повернуті згідно тієї скарги якої мені надали, так як у гравця залишилась сума у розмірі 9 000 000 вона буде вам компенсована, стосовно компенсації з резерву Адміністрації, то такого резерву не існує і Адміністрація не несе відповідальності за ваші дії. Ви діяли на свій розсуд, тому в майбутньому рекомендує бути обачнішим і не потрапляти в подібні ситуації.
Приємного відпочинку на Ukraine GTA

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі